Не могли гасити через напругу в 380 В: у Броварах згоріли майстерня і дві автівки. ФОТО

image
17 Жовтня 2019, 18:09
Поділитися:

Сьогодні вночі в районі зупинки «Старий центр» у дворі за будівлею ресторану «Сан Марко» сталася пожежа – вигоріла покрівля нежитлового приміщення, а також дві автівки поруч. На перешкоді вчасному гасінню став електропровід із напругою 380 В, який обгорів і впав на дах під час пожежі. Про це розповідають у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Як зазначено в повідомленні броварських рятувальників, займання сталося цієї ночі. Повідомлення про нього отримали о 0:06. Горіло нежитлове приміщення на вул. Київській, 146 – будинок розміром 135 кв м. А також – два автомобілі.

Читайте також: Три пожежі в полях за день. Надзвичайна небезпека триває

Керівник Броварського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області Микола Семиног розповів «Трибуні Броварів», що будинок розташований у дворі ресторану «Сан Марко». Це – будинок на двох господарів, раніше там перебувала майстерня.

Горить дах

Горить дахПринаймні один із автомобілів, які згоріли, – Mercedes-Benz Vito. Із фото видно, що автівки перебували під навісом у дворі, ймовірно, їх саме ремонтували.

Згоріли дві автівки

Згоріли дві автівки

Згоріли автівкиПожежу локалізували лише о 1:30, а ліквідували – о 2:52. Над цим працювало 15 рятувальників. Микола Семиног зазначає, що під час пожежі обгорів і впав на дах електропровід, що перебував під напругою 380 В. Поки РЕМ не відімкнув живлення, ДСНС не могло гасити займання.

Про причини займання наразі не говорять, їх має встановити експертиза. До того ж, господар або господарі мають замовити незалежну експертизу, зазначає начальник броварського ДСНС. Так само наразі не називають обсяг збитків, завданих пожежею. Водночас рятувальники вказують, що обійшлося без жертв і травмованих.

Читайте також:

1.Увага! Період пожежної небезпеки у будинках. Про що варто пам’ятати

2.Вчорашня пожежа біля «Варуса» – наслідок візиту підлітків? ФОТО

3.Горять поля по всьому Броварському району, а дим спричиняє спалювання сміття, – ДСНС

Фото – Броварське районне управління ГУ ДСНС України

 

Джерело: Трибуна Бровари