Жан Рено в Карпатах: що треба знати про фільм «Холодна кров»

image
17 Жовтня 2019, 17:18
Поділитися:

Психологічний трилер «Холодна кров» створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно сьогодні виходить на широкі екрани.

Стрічка розповідає про серійного вбивцю (Жан Рено), який влаштував собі спокійну старість у будиночку на березі мальовничого гірського озера, де він живе на самоті. Та одного разу поряд з його помешканням трапляється нещасний випадок – дівчина розбивається на мотосанях. І кілер, для якого вбити людину було буденною справою, вперше рятує чиєсь життя.


Зйомки картини проходили в українських Карпатах (національний парк «Синевир»), а також в США (Нью-Йорк) та Канаді.

– Сюжет фільму зачепив мене атмосферою відчуженості. Озеро, ліс навкруги – і знову самотність. Мені подобаються персонажі такого типу. Цей хлопець – найманий вбивця Генрі – такий же одинокий, яким був і Леон. Тож мене привабила насамперед самотність цього персонажа перед своєю долею. Я був неймовірно вражений, побувавши в Карпатах: вони надзвичайно красиві! Так, під час зйомок було дуже холодно, але кожного ранку ми спостерігали магічний ліс. Природа Карпат – просто прекрасна! Усі українці, з якими ми спілкувалися під час зйомок, дуже тепло до нас ставилися, і я справді почувався щасливим. Я сподіваюся, що ми зможемо знайти тут ще якісь нові проєкти, адже країна та люди надзвичайно відкриті, – поділився враженнями від зйомок у стрічці Жан Рено.

– Українські кінопрофесіонали неймовірно енергійні. Вони надзвичайно прагнуть виконати свою роботу найкращим чином. Я дуже непроста людина в роботі. Та, незважаючи ні на що, уся команда працює дуже злагоджено. Частину фільму ми знімали на березі карпатського озера Синевир. Пейзажі в цих місцях ідеально збіглися з тими, що я собі уявляв, працюючи зі сценарієм. Враження від цих місць не зіпсували навіть тривалі морози, – зазначив режисер і сценарист Фредерік Петіжан.

Інформація про фільм:
Рік: 2019.
Країна: Україна, Франція, Бельгія.
Жанр: екшн, трилер.
Режисер: Фредерік Петіжан.
Оператор-постановник: Тьєррі Арбоґаст.
Художник-постановник: Іван Левченко.
Автор сценарію: Фредерік Петіжан.
Композитор: Ксав’єр Бертелот.
Актори: Жан Рено, Сара Лінд, Девід Гясі, Ігор Цишкевич, Джо Андерсон.
Тривалість: 92 хв.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ