Майстерклас із батьківства «Тато – вам не мама»: ІІ частина

image
17 Жовтня 2019, 16:32
Поділитися:

Наступного тижня в Броварах організовують другу частину інтерактивного майстеркласу з відповідального батьківства «Тато – вам не мама», повідомляє відділ сім’ї та молоді Броварської міської ради.

В оголошенні зазначено, що захід відбудеться 26 жовтня об 11:00 за адресою: бульв. Незалежності, 2 (приміщення шахового клубу). На майстерклас запрошують молоді подружжя, які зможуть дізнатися, в чому полягає унікальність впливу батька на розвиток дитини. Спікертренером виступить виконавчий директор ГО «Міжнародний центр батьківства» Сергій Цвєтков.

Участь безкоштовна за умови вільних місць та попередньої реєстрації за телефоном: (04594) 7-22-33, 7-22-43.

«І мати, і батько однаково важливі для повноцінного виховання дітей, але саме брак розуміння ролі батька завдає найбільшої шкоди нашим дітям і сім’ям сьогодні. Дуже важливо розуміти, в чому полягає роль батька, щоб не обмежувати його роллю «помічника мами», бо наші діти потребують більшого. Оманливо вважати, що роль татуся обмежується лише тим, щоб бути помічником дружини по догляду та вихованню дітей. Це не так. Роль батька є унікальною і відмінною від ролі матері. Батько надає дитині те, що не може надати мати. На майстеркласі ви дізнаєтесь, у чому полягає унікальність і важливість батька з точки зору його впливу на розвиток дитини. Адже батько є важливим як для сина, так і для доньки. Саме він є провідною фігурою для набуття здорової самооцінки та розвитку якостей важливих для соціалізації і професійних успіхів дитини»,− йдеться в оголошені.

Читайте також:

В Україні офіційно з’явився День батька
Коли батько вдома: як татові пограти з дитиною
Служба у справах дітей тепер може штрафувати батьків

Джерело: Трибуна Бровари