Еліна Іващенко: «Моя мрія – перемогти в “Х-факторі”»

image
16 Жовтня 2019, 19:17
Поділитися:

17-річна броварчанка Еліна Іващенко, яка в 2016 р. перемогла в проєкті «Голос. Діти», продовжує підкорювати сцену та йти до своєї мети. Цього року дівчина взяла участь у десятому сезоні вокального шоу «Х-фактор». 12 жовтня на СТБ вийшов у ефір 5 випуск сезону за участі нашої талановитої землячки, яка вразила суддів своїм голосом та блискучим виконанням пісні, і змусила їх аплодувати стоячи. Після виходу програми Еліна розповіла журналістам «Трибуни»про зміни в своєму житті після перемоги у «Голос. Діти», чому вирішила піти на «Х-фактор», як підбирала пісню для участі в шоу та про свою найближчу і заповітну мрію.

«Яка крутезна дитина, який тембр, яка подача. Ви (Еліна – авт.) викликали в мене такі мурахи (по тілу – авт.). Якщо вона так співає в 17 років, що вона буде робити в 30-ть? Вона випхне нас із Олімпу і займе наше місце», – прокоментувала Ольга Полякова виступ талановитої броварчанки.

«Ось так на Х–факторі треба показати і проявити свій Х-фактор», – зауважила Настя Каменських.

У свою чергу Дмитро Шуров зазначив: «Тепер я розумію, що 10-й ювілейний сезон буде зашибісь».

Еліна Іващенко

Еліна Іващенко

З чотирма «так» (і від Ігоря Кондратюка також) Еліна вирушила в тренувальний табір готуватися до наступного етапу шоу.

Читайте також:  Наша – перша: броварчанка Еліна Іващенко перемогла у конкурсі «Голос. Діти»

Дівчинка сирота, яку після смерті мами виховували бабуся з дідусем, яка пережила шкільне цькування та висміювання через зайву вагу, переступала через приниження і крок за кроком наполегливо йшла до своєї мети – стати співачкою. Спочатку були перемоги на різноманітних співочих конкурсах місцевого та обласного рівнів, потім – перемога у «Голос. Діти-2016», гран-прі на Всеукраїнському фестивалі «Чорноморські ігри-2018».

Читайте також: Еліна Іващенко здобула гран-прі на Всеукраїнському фестивалі «Чорноморські ігри-2018»

І ось «Х-фактор» – нова сторінка в її вже дорослому житті, де є нова мрія: не лише взяти участь у найпопулярнішому співочому шоу, а й перемогти.

Які нові приємні зміни сталися у твоєму житті після перемоги у «Голос.Діти»?
Після перемоги в «Голосі» я відчула зовсім інший смак життя. Я зрозуміла, що таке популярність та улюблена справа – безліч інтерв‘ю та зйомок. Про що можна ще мріяти? Згодом мені запропонували роботу на «Наше Радіо» і я стала на сходинку ближчою до мрії. А через деякий час познайомилась із Олександром Павликом, який став мені справжнім другом. Ми разом створили проєкт «Pavlik famiglia kid’s production 15», яким займаємося і досі. Пам‘ятаю наш перший день. До нас прийшли декілька діток, які хотіли навчитися вокалу. Моїми першими учнями стали 7-річні Катя і Аня. Їхні очі горіли бажанням бути частинкою нашої маленької ще тоді команди. Через деякий час до нас приєдналося багато дітей та викладачів. І зараз, коли ми з Сашею згадуємо ті моменти, посміхаємося. Справжнє щастя для мене – це посмішки моїх багатьох учнів, які мене люблять і підтримують.

Читайте також: Місто, люди і місця: золотий голос Броварів Еліна Іващенко про життя після перемоги в проекті «Голос. Діти»

Хто надихнув йти далі?
Декілька років я присвячувала себе лише роботі – не займалась піснями та новими образами.Та потім познайомилася з музичним продюсером Вадимом Лисицею. Власне, наше знайомство відбулося завдяки фестивалю «Чорноморські ігри» та телеканалу М1. Під час розмови він і надихнув мене творити щось своє.
Чому зупинила свій вибір на пісні Демі Ловато «Stone Cold»?
Вибір пісні впав на «Stone cold», бо я обожнюю цю композицію. В ній поєднані вокал та душа, що мені притаманні. Після виступу читала багато коментів, де мене порівнюють із переможницею «Голос діти-3» Данелією Тулєшовою з Казахстану, яка виконала цю пісню на сліпих прослуховуваннях. Я вважаю це трошки дивним, адже не намагалась її переспівати. Кожен виконавець індивідуальний, і це важливо.
Еліна Іващенко

Фото – Еліни Іващенко

Читайте також:  L.E.D. Bro-6: про громадський автобус, виклики для юних акторів і співаків, булінг та відданість Батьківщині

Що для тебе «Х-фактор»?
«Х-фактор» для мене – нова сходинка в житті. Можу сказати, що для мене це останній трамплін у доросле життя і на велике сольне плавання. У дитинстві та юнацтві у мене було безліч конкурсів, які допомагали долати певні труднощі та комплекси. Вже після першого складного проєкту в моєму житті – «Голос. Діти» – я відчула справжню боротьбу за місце на сцені. Таких як я – тисячі, якщо не більше. Але аби стати достойним великої сцени, треба дуже багато працювати, і, в першу чергу, над собою. Тому для себе я вирішила підкорити ще одну сходинку, щоб переконатися на 100%, що це моє покликання. Я звикла перемагати. І якщо раніше були якісь поблажки, то «Х-Фактор» – це доросле випробовування силою волі та вокальними даними. Це ви зможете побачити вже в тренувальному таборі. На наступних ефірах. Тому моя ціль – перемога.
Еліна Іващенко

Фото – Еліни Іващенко

 «Я не буду спати, я буду вчити, буду працювати, щоб стати кращою», – сказала Еліна після виступу на сцені  «Х-фактора». А вже перебуваючи в тренувальному таборі журналістам «Трибуни» повідомила: «Зараз я розумію, що маю рухатися далі, і, врештірешт, стати співачкою, а не тільки радіоведучою та викладачем. Я не підведу людей, які підтримують і вірять в моє майбутнє, а також глядачів, броварчан, які віддавали за мене свої голоси. Сподіваюсь на підтримку кожного, адже для мене це дуже важливо».

Чи пройде Еліна наступний етап і чи дійде до прямих ефірів – поки що таємниця та інтрига.

Колектив «Трибуни» пишається талановитою землячкою, вірить у неї і щиро бажає перемоги.

Джерело: Трибуна Бровари