До влади на прийом

image
1 Березня 2019, 15:02
Поділитися:

27 лютого прийом громадян з особистих питань проводила перший заступник міського голови О. Зикова.

Одна заява – одразу шість проблем оприлюднила першому заступнику мешканка будинку №8, що по вулиці Небесної сотні. Йшлося про необхідність заміни вікон у під’їздах, ремонту квартири заявниці та покрівлі, каналізаційних мереж у підвалі, забезпечення вільного доступу до горища. З цього приводу надано доручення відповідним службам згідно з існуючою практикою створити комісію, яка має на місці обстежити будинок. Усне роз’яснення отримала заявниця на скаргу щодо продажу молочної продукції з приватного автомобіля на прибудинковій території.

Також комісія на вимогу жителя вулиці Я. Мудрого має виїхати на вулицю Годованцева, де за дорученням О. Зикової буде обстежено дорогу від магазину «Райдужний» до річки Унава та вивчено можливість проведення водовідведення.

На місці доведеться вирішувати питання фастівчанина, який поскаржився на власницю магазину, що по вулиця І. Ступака, яка пігодовує постійно собак, а ті нападають на людей, які проходять по цій вулиці.

З усіх інших численних звернень заявникам надано консультації та роз’яснення або дано доручення до розгляду і виконання відповідним службам. 

Додаток Розмір
bea7853ede05cf85c3289e519da2afdc_XL.jpg 32.23 KB

Джерело: fastiv-rada.gov.ua