Не всі навчальні заклади Броварів готові до опалювального сезону

image
16 Жовтня 2019, 08:34
Поділитися:

Наприкінці серпня управління освіти та всі ЖЕКи Броварів подали акти готовності закладів освіти та житлового фонду до запуску опалення на 100%. Проте, за словами міського голови Ігора Сапожко, тепла по сьогоднішній день немає в ДОЗ «Малятко» та яслах ДОЗ «Віночок». Аналогічна ситуація і по ЖЕКам міста – на папері вони готові, акти підписані, а насправді досі немає вікон у під’їздах, не закриті підвали та вхідні групи.

«До кінця поточного тижня дав завдання виконати ряд доручень: перше, запустити тепло в дошкільних закладах, крім того, перевірити кожен будинок, кожен поверх на готовність до опалювального сезону і щоденно інформувати мене особисто про результати. Температурний режим на сьогоднішній день ще дозволяє закінчити роботи і підготувати житловий фонд до запуску теплопостачання. У разі не усунення виявлених проблем, буде прийнято певні кадрові рішення стосовно осіб, які підписали акти 100% готовності, які не відповідають дійсності», – написав мер міста на своїй сторінці у Facebook.

Опалення в житлових будинках планується розпочати, коли середньодобова температура протягом трьох днів буде нижче 8 градусів тепла.

Читайте також:

«Ми не здаємося!»: броварчани висадили дерева в дворі багатоповерхівки

В Броварах евакуювали учнів двох шкіл

Перехід на зимовий час: коли переводити годинники?

Джерело: Новости Броварів