На Київщині відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

image
15 Жовтня 2019, 17:49
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня захисника України у с.Новосілки Києво-Святошинського району. Також на заході були присутні голова Київської облради Микола Стариченко, ректор Київського військового ліцею ім. Івана Богуна – генерал-майор Ігор Гордійчук, представники ГО, ветерани АТО/ООС, волонтери, творча молодь та громадськість.

З нагоди свята відбувся IV Обласний родинний фестиваль «З війни до миру. Діти», виступи пісенних та танцювальних колективів, майстер-класи, показ військової та пожежної техніки.

Очільник області привітав захисників України та наголосив, що це свято є яскравим свідченням визнання українським народом мужності та героїзму воїнів, їх досягнень у зміцненні обороноздатності держави.

«Слово «захисник» стало для нас сакральним після 2014 року, коли ми, українці, відчули агресію Російської Федерації у відношенні до Криму та Донбасу. Ці всі роки Україну захищають мужні хлопці та дівчата на лінії вогню, а також волонтери та професіонали своєї справи на різних фронтах. Ми маємо більше 10 тис загиблих, десятки тисяч поранених та багато матерів, які втратили своїх синів. Тисячі героїв формують генетичний код захисника нашої країни. Україну є кому захищати і ми пишаємося цим! Низький уклін усім, хто захищає нашу країну», – зазначив голова Київської ОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація