Над Йорданським озером вивісили гігантський прапор України

image
15 Жовтня 2019, 17:33
Поділитися:

Завтра вранці, 16 жовтня, всі, хто проїжджатимуть проспектом Бандери, побачать велетенський прапор України, розміром 20 на 30 метрів, який розтягнуть над озером Йорданським.

Як повідомила «Вечірньому Києву» голова Громадського руху «Почайна» Анабелла Моріна, шовковий стяг розгортають над озером за допомогою надійних тросів, але з першого разу не все вдалося. Адже від одного берега до другого за допомогою човнів треба було надійно завести троси й натягнути їх.

– На Покрову розстелили прапор на березі водойми, це вже привернуло увагу багатьох людей, говорить Моріна.

Крім того, Анабелла Моріна розповіла, що на березі Йорданського наразі завершуються роботи з благоустрою набережної: підрядники завершать вимощувати прогулянкові доріжки фігурною плиткою, завезли чорнозем під майбутні посадки дерев та трави.

– Прикро те, що завелися вандали, які вже другий тиждень поспіль шкодять на берегах водойми, яку доглядають волонтери. Тут перевертають баки зі сміттям, зламали великий металевий щит,  скаржиться Анабелла Моріна. Тому нині готуємо таблички з суворими, але креативними пересторогами хуліганам, а мешканці навколишніх будинків, що гуляють біля озера з собаками, попереджені про вандалів: якщо помітять неправомірні дії – викликатимуть правоохоронців.

Фото Анабелли Моріної

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ