В Броварах пройшов II-й Кубок «ЮНІОНА» пам’яті броварського Героя АТО Дмитра Янченка

image
15 Жовтня 2019, 15:43
Поділитися:

В неділю 13-го жовтня в Броварах на футбольному майданчику загальноосвітньої школи №2 ім. Сухомлинського відбувся щорічний турнір з мініфутболу пам’яті броварського Героя АТО Дмитра Янченка «II-й Кубок ЮНІОНА».
Саме в цій школі колись навчався Дмитро Янченко.
Діма проживав зі своєю мамою на Торгмаші в Броварах, закінчив загальноосвітню середню школу №2. Бувши у військовій частині, що в Семиполках, завжди знаходив час приїхати в рідне місто та зіграти за футбольний клуб “Юніон”. А потім війна… Дебальцеве… 03.02.2015 року від уламка снаряду серце Дмитра Янченка перестало битись…
Другий рік поспіль президент броварського футбольного клубу «ЮНІОН» Руслан Семенець за підтримки Відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради організовують даний спортивний захід.

 
Цього разу в пам’ятному футбольному турнірі брали участь чотири команди: ФК «ЮНІОН», ФК «Гедеон», команда воїнів АТО ФК «Побратим» та команда з військової частини с. Семиполки, де проходив службу Дмитро Янченко, ФК «Зв’язківець».


Завітала на турнір і мати Дмитра Янченко, Наталя Семенівна Янченко.
Розпочався турнір привітними словами президента ФК «ЮНІОН» Руслана Семенця, мами Героя, Янченко Наталії Семенівни, та заступника начальника Відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради, Михайла Доценка.

 
Після гімну України та хвилини мовчання Руслан Семенець побажав гравцям всіх команд красивої гри та перемоги і свисток арбітра турніру Володимира Зайця сповістив про початок першого матчу турніру.

 
А в першому матчі зустрілись команди ФК «Гедеон» та ФК «Побратим», який закінчився впевненою перемогою команди воїнів АТО з рахунком 1:4.
Даний турнір проходив по круговій системі, тому кожна команда повинна була зіграти зі всіма командами змагання.

 
Результати інших матчів:

ФК «ЮНІОН» – ФК «Зв’язківець» – 9:0.
ФК «Побратим» – ФК «Зв’язківець» – 8:1.
ФК «ЮНІОН» – ФК «Гедеон» – 6:3.
ФК «Гедеон» – ФК «Зв’язківець» – 7:4.
ФК «ЮНІОН» – ФК «Побратим» – 4:3.


Тож в напруженій боротьбі перемогу в II-му Кубку «ЮНІОНА» здобуває ФК «ЮНІОН». Друге місце вибороли АТОвці з ФК «Побратим». Ну а бронзою задовольнились гравці ФК «Гедеон».

 

 
Сам турнір проходив більш як чотири годині. Весь цей час Янченко Наталя Семенівна не просто спостерігала за всіма матчами, а й вболівала за гарний футбол та за одну із команд.


Після матчів відбулось нагородження команд кубками та пам’ятними дипломами.
Відразу після закінчення турніру всі охочі відвідали могилу Дмитра Янченка та на знак вшанування поклали квіти.

  
Квіти… Біля гранітного футбольного м’яча… А Він дивиться… Та посміхається…
Слава Україні! Героям Слава!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed