Броварчанка Еліна Іващенко приголомшила суддів 10-го сезону «Х-Фактор» (ВІДЕО)

image
15 Жовтня 2019, 15:09
Поділитися:

12 жовтня на телеканалі СТБ показали 5 випуск ювілейного десятого сезону вокального шоу “Х-фактор”. На кастинг прийшла переможниця проекту “Голос.Діти” – 17-річна Еліна Іващенко з Броварів.

Дівчина сирота, дитинство її було нелегким. Її ображали однокласники через зайву вагу.

– Мене сильно цькували, могли штовхнути, бо я завжди була пишечкою. Для мене це було неприємно, як і для будь-якої дитини, – розповіла Еліна. Але завдяки любові дідуся і бабусі і чудесному голосу вона завжди йде тільки вперед.

 

– Раніше я була маленькою дівчинкою, яка була наївною і недосвідченою, а зараз я доросла. Я починаю все з нуля, з нової сторінки, і знову у мене в житті з’явилася мрія – перемогти в “Х-факторі, – додала юна вокалістка.

Еліна блискуче виконала пісню Демі Ловато – Stone Cold і змусила суддів аплодувати стоячи.

 

– Яка крута дитина, який тембр, яка подача. Якщо вона так співає в 17 років, то що вона робитиме в 30 років, – захопилася Оля Полякова.

Еліна викликала захват і у Дмитра Шурова:

– Тепер я розумію, що 10-й ювілейний сезон буде зашибісь, – сказав він.

Каменських Настя та Ігор Кондратюк також залишили позитивну оцінку, і з чотирма “так” дівчина вирушила готуватися до наступного етапу шоу.

Тож видання «AT BROVARY» також приєднується до привітань для нашої броварчаночки Еліночки та бажає підкорити вершину і цього телепроекту!

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed