Під Києвом спіймали небезпечну банду із Азербайджану

image
12 Жовтня 2019, 12:19
Поділитися:

На Київщині поліцейські оперативно розшукали та затримали розбійників-гастролерів.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Близько другої години ночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення про розбійний напад від 48-річного жителя одного із сіл Кагарлицького району, що на Київщині. Чоловік розповів, що до його будинку проникли четверо невідомих осіб. Вони його побили, потім зв’язали сина і, погрожуючи застосуванням зброї, забрали всі заощадження – 37 тисяч доларів та 40 тисяч гривень, – розповіли правоохоронці.  

Розбійники, замітаючи сліди, спалили автомобіль Opel Astra, на якому пересувалися. Однак, це їм не допомогло.

Поліцейські Київщини спільно з працівниками Департаменту стратегічних розслідувань НПУ, бійцями КОРД та СБУ затримали всіх бандитів за декілька годин після скоєного ними злочину.

Організована злочинна група діяла в складі шести уродженців Азербайджану під керівництвом свого 35-річного земляка, а нині – жителя Кагарлицького району. Організатор групи в минулому відбував покарання за пограбування. Виконавці злочину – прибули в Україну протягом червня-вересня 2019 року, – зазначили у поліції.

Під час обшуків у фігурантів справи вилучили речі та гроші потерпілих. Затриманих відправили в СІЗО, їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває перевірка на причетність розбійників до аналогічних злочинів в інших регіонах України.

Блискавична робота… Навіть спалена автівка, маскарад з одягом та переховування членів банди у різних містах та селах не дозволили їм уникнути затримання поліцейськими, зазначив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ