Викрав екс-кохану, щоб «поговорити» | Трибуна Бровари

image
12 Жовтня 2019, 10:15
Поділитися:

У Броварах молодик викрав колишню співмешканку й повіз у поле, щоб «поговорити». Такі любовні стосунки обернулися кримінальним провадженням, інформують у поліції Київської області. 

Після чергової сварки зі своєю колишньою коханою, чоловік разом із другом на автомобілі перегородив дорогу таксі, у якому вона їхала. Він схопив її за одяг і силою затягнув до власного авто. Викрадення відбувалося на очах наляканої подруги потерпілої, яка намагалася завадити. Вона і повідомила правоохоронцям.

У Броварах правоохоронці ввели операцію з перехоплення, орієнтування передали патрульним екіпажам.  Легковик правоохоронці зупинили за декілька кілометрів, а викрадачів затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Подальшу долю чоловіків вирішить суд.

Обом оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Також щодо водія складено адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Джерело: Трибуна Бровари