Бориспіль заявив: «Ні капітуляції!»

image
10 Жовтня 2019, 19:04
Поділитися:

Україною прокотилися протести проти імплементації формули Штайнмайєра і відведення військ від лінії фронту, бо такий крок називають капітуляцією перед ворогом. Бориспіль теж підтримав.

«НІ КАПІТУЛЯЦІЇ!» — під такими гаслом 6 жовтня пройшло віче на Майдані Незалежності у Києві. Його учасником була і автор.

А 8 жовтня на сесійному засіданні Бориспільської міської ради до протестів долучилися і депутати від різних політичних сил.

На початку сесії представник Національного корпусу Павло Донченко із трибуни озвучив звернення до Президента України Володимира Зеленського з вимогою заборонити впровадження особливого статусу для окремих районів Донецької та Луганської областей чи будь-яких інших регіонів України, заборонити впровадження амністії для бойовиків та відведення українських військ від лінії розмежування, заборонити утворення будь-яких недержавних воєнізованих формувань, зокрема утворення народних міліцій на території окремих районів Донецької та Луганської області, заборонити проведення будь-яких виборів до отримання повного контролю над російсько-українським кордоном. Свої варіанти звернень, більш розширені, запропонували депутати Ігор Петренко та Ілля Луців, їх підтримав Володимир Нагорний. Усі наголошували, що необхідно припинити пошук компромісів із російськими загарбниками.

Прийнято рішення всі три варіанти об’єднати в єдиний документ. Питання було внесено до прядку денного і підтримано під час
голосування. 

«Чи буде земля, яку ми захищаємо?»

Депутат Валерій Мартишко наголосив, що формула Штайнмайєра і нині запропонований закон про продаж землі — це спільна стратегія спровокувати капітуляцію України, розхитавши її зсередини.

Виступаючи, депутат-фермер наголосив: «Паралельно з формулою Штайнмайєра обговорюється закон про ринок землі. Потрібно не дозволити скупити українські землі. Озвучено лот української землі, який становить 72%. Нам пропонують дикі закони ринку землі, коли всіма землями області може володіти лише 7 осіб. Усього 200 осіб можуть стати господарями всіх сільськогосподарських земель України.

Як фермер повідомляю, що у нас немає коштів викупити землі, на яких ми працюємо. Коли із землі виженуть своїх виробників, війську не буде чого захищати. Питання продажу землі потрібно винести на Всеукраїнський референдум».

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама