Вперше за чотири роки Коцюбинське вчасно готове до старту опалювального сезону

image
10 Жовтня 2019, 18:49
Поділитися:

Протягом останніх трьох років селище Коцюбинське, що на Київщині зривало початок опалювального сезону через неналежну підготовку до зими. Тепло у домівках людей з’являлося лише на початку листопада. Через відсутність опалення в оселях з’явився грибок, а людям приходили платіжки за електроенергію з чималими сумами, оскільки вони були змушені грітися обігрівачами.

«Минулого року вся країна спостерігала, як Коцюбинське під’єднується до опалення. Ми зробили домашню роботу над минулорічними помилками, і цього разу почали готуватися до опалювального сезону ще у липні при +32 С. Вперше за чотири роки Коцюбинське вчасно готове до старту опалювального сезону», – повідомив голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян.

За словами очільника області, зараз у селищі вперше за багато років почали замінювати аварійну теплотрасу і воно вже отримало номінації на газ.

«Підписано договір між УЖКГ Біличі (Коцюбинське) з Нафтогазом на реструктуризацію заборгованості за газ (4 договори на суму 2,7 млн грн). Завдяки цьому селище вже отримало номінації на газ на цей сезон. Тому з першим розпорядженням керівництва області Коцюбинське готове розпочати опалювальний сезон. У домівках мешканців Коцюбинського буде тепло», – підкреслив голова КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація