У Білій Церкві відбувся шаховий турнір між кадетами та ветеранами

image
10 Жовтня 2019, 17:25
Поділитися:

10 жовтня у ДЮСШ «Юність» відбувся шаховий матч поколінь між членами Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка та кадетами Другої гімназії. Захід був приурочений до 75-річниці визволення України від фашистських загарбників, який відзначається 28 жовтня. У ньому взяли участь також шестеро жінок-академісток, які також захоплюються цієї грою.

Перед початком змагання учасників своїми хореографічними номерами привітали гімнастки ДЮСШ «Юність» та вокальний дует Таскіри і Володимира Максюти.

shahy 8

Грали шахісти за шевінгенською системою. Всього було 10 столів, за якими сиділи по двоє шахістів: кадет і ветеран. А ще на трьох столах розігрували партії представниці прекрасної статі. До речі, серед хлопців кадетів у змаганні взяла участь і одна дівчина – кадетка, яка також захоплюється шахами!

shahy 2

У підсумку переміг досвід. Адже переважна більшість академістів – досвідчені шахісти, деякі з яких грали у свій час із відомими радянськими спортсменами. Більшість мають І та ІІ розряди і навіть є майстрами спорту! Але й для кадетів такі змагання корисні, адже найкраща наука – це гра із сильним суперником.

shahy 4

І якщо під час гри серед команд кадетів та ветеранів з першої партії було зрозуміло, хто переможець, то серед жінок – інтрига тривала до останньої хвилини гри. Між двома панянками довелося провести додаткову партію, аби визначити, хто сильніший.

shahy 3

Після закінчення заходу усім учасникам організатори, а це Олена Ткач, виконавчий директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка та Володимир Корнієнко, директор ДЮСШ «Юність», вручили дипломи та призи.

shahy 7

.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Прочитано 31 раз
Опубліковано в Події



Джерело: БЦ-News: новини Білої Церкви / Белая Церковь — БЦ News — БЦ News