Державний ансамбль пісні і танцю «Кутаїсі» із сонячної Грузії запрошує броварчан на свій концерт

image
10 Жовтня 2019, 16:39
Поділитися:

11-го грудня 2019 року в рамках Всеукраїнського гастрольного туру в м. Бровари завітає Державний ансамбль пісні і танцю Грузії «KUTAISI».

Свою концертну програму «KUTAISI» покаже для броварчан та гостей нашого міста в МКЦ «Прометей» (бульв. Незалежності, 4) о 19:00

Справжній культурний «скарб» Грузії- Ансамбль «KUTAISI» свято шанує національні фольклорні традиції. Він закохує у себе глядача з перших хвилин унікального шоу, занурюючи у справжній вихор емоцій.

 

KUTAISI- це унікальний державний ансамбль Грузії, що поєднав в собі хвилюючий багатоголосий спів з віртуозним виконанням національних грузинських танців. Неповторні постановки і хореографія під супровід оркестру, роскішні костюми та чаруючі голоси.

Вже традиційно в грудні,четвертий рік поспіль, «KUTAISI» завітає до України з новою програмою, щоб подарувати глядачам нескінченну енергію свого етносу. За плечима ансамблю великі гастрольні тури Європою та світом, що пройшли з аншлагами і перевершили всі очікування глядачів.

 

Не пропустіть виняткову можливість доторкнутися до цієї самобутньої культури. Двогодинна подорож до дивовижного куточку Землі, сповненого особливим колоритом і традиціями.

Вам відкриється Грузія!

Хочеться зазначити, що даний колектив вже мав можливість виступати в Броварах. Зал був переповнений та після концерту по місту ще довго ходили розмови про неперевершених грузинів, які просто  «запалили» МКЦ «Прометей».

Білети можна придбати ОНЛАЙН або в театральних касах міста, які знаходяться в ТЦ «VARUS» (вул. Гагаріна, 16), ТЦ «Сільпо» (вул. Київська, 241) або в касі МКЦ «Прометей» (бульв. Незалежності,4).

Ціна: 250-550 грн.
 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed