Операція «Розшук»: поліція виявила групу підозрілих іноземців, яких перевіряє на причетність до скоєння крадіжок

image
28 Лютого 2019, 16:01
Поділитися:

Оперативники Ірпінського відділу поліції у місті #Буча по вулиці Києво-Мироцькій помітили два автомобілі з іноземною реєстрацією. В одному з них знаходились троє осіб, які не могли пояснити поліцейським чому вони тут знаходяться серед ночі.

При перевірці документів цих осіб встановлено, що всі вони громадяни іншої держави, мають посвідку на проживання в Україні. Молодшому з них 27 років, старшим чоловікам – 41 та 43 роки.

Під час огляду автомобілів «#Honda Civic» та «#Skoda Fabia», на яких приїхали «нічні гості», працівники поліції виявили та вилучили велику кількість різноманітних пристроїв для відкриття та зламу замків: відмички, ключі, викрутки, серцевини різних модифікацій, також вилучені іноземні реєстраційні номери на автомобілі.

Під час поверхневого огляду у старшого з групи поліцейські виявили сумку, в якій знаходились пакети з канабісом та різні ювелірні вироби: #сережки, #обручки, #персні, підвіски, різні жіночі прикраси, каміння. Походження цих речей чоловік пояснити не зміг.

Вилучене #наркозілля відправлено на проведення експертизи.

За фактом незаконного зберігання наркотичного засобу відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Відомо, що молодший чоловік наразі притягується до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки у місті Хмельницький, а 41-річний його товариш скоїв аналогічний злочин у столиці.

Зараз поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння злочинів на території Києва та столичної області. Також встановлюють походження ювелірних прикрас та їхніх власників.

Поліція Київської області

Джерело: Вісник Переяславщини