Закінчився чемпіонат Броварщини з футболу в першій лізі: броварський «ЮНІОН» – четвертий, «Рудня» – чемпіон (ВІДЕО)

image
8 Жовтня 2019, 15:26
Поділитися:

Минулими вихідними останній тур чемпіонату Броварського району з футболу серед команд I ліги поставив фінальну крапку в футбольних перегонах та розставив команди по поличках підсумкової турнірної таблиці.
В суботу, 5-го жовтня, розпочався XIV тур чемпіонату матчем між командами ФК «ЮНІОН» (Бровари) та ФК «Рудня» з однойменного села. Для «Рудні» ця гра нічого не вирішувала, з броварською командою вони грали, в якості вже нових чемпіонів Броварщини в першій лізі. Для броварської команди програш в цьому матчі міг опустити «ЮНІОН» з четвертого на п’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату. Все б залежувало від результату матчу, який відбувся в неділю між ФК «Літки» та ФК «Селтік» з с. Плоске.
Але повернемось до гри «ЮНІОНА» та «Рудні»…

 
На прохання команди «Рудня» матч проходив не в Броварах, а в їхньому селі. Керівництво та гравці броварської команди не бачили проблем аби піти на поступки для новоспеченого чемпіона. Хочеться зазначити, що збір на матч від команди «ЮНІОН» був дуже поганим. В с. Рудня броварські футболісти приїхали майже без лінії захисту та без голкіпера. Тому ворота броварчан захищав захисник, а в захисті Руслан Семенець поставив футболістів лінії півзахисту та нападу.

 
Розпочався матч активними діями саме команди «Рудня», які вже на 6-й хвилині відкрили рахунок матчу. Але вже за три хвилини форвард «ЮНІОНА» Леонід Акопов зрівнює рахунок відновлює «статус-кво» в цьому матчі. Проходить ще дві хвилини і провал на правому фланзі броварчан призводить до ще одного пропущеного голу.

 
ФК «Рудня» володіла мінімальною територіальною перевагою, але броварчани не відсиджувались у захисті та намагалися знайти шпорини, аби прорватись до штрафного майданчику суперника та завдати голеносного удару. Але не виходило… Багато чого не виходило, особливо на правому фланзі, де м’яч відразу присікався суперником та створювалась швидка контратака лівим флангом суперника. Дуже часто такі проходи гравців ФК «Рудня» дуже і дуже сильно тривожили в.о. голкіпера ФК «ЮНІОН» Миколу Новгородцева.

 
На 33-й хвилині матчу броварчани знову пропускають прикрий гол. Саме з рахунком 1:3 на користь ФК «Рудня» закінчується перший тайм.
На початку другого тайму Руслан Семенець робить заміну в команді броварчан та замість правого півзахисника Віктора Циганкова на футбольне поле випускає! Себе! Саме Руслан Семенець вийшов на поле, аби допомогти команді бодай зрівняти рахунок, часу для цього було вдосталь — цілий другий тайм.

 
Але на початку другого тайму через порушення у штрафному майданчику «Рудні» юніонівці заробили пенальті у свої ворота, які були 100-відсотково реалізовані гравцем «Рудні». Не дивлячись на рахунок 1:4 команда «ЮНІОН» намагалась знайти підходу до воріт суперника, але флангові гравці не справлялись, а закидання на форварда Леоніда Акопова були неточними.

 
Згодом суперник броварчан забив свій 5-й м’яч. Гра була вирішена… Броварчанам залишалось одне — показати просто достойний футбол, залишалось просто грати у своє задоволення.

 
Вже за мить на 72-й хвилині гри юніонівець Леонід Акопов все ж таки прорвав оборону суперника та забиває свій другий м’яч в цьому матчі. А за 10 хвилин і третій! «Рудня» дещо втомилась та підсіла, а «ЮНІОН» почав цим користуватись. Здавалось, з’явилась туманна, але інтрига в цьому матчі. Але цю інтригу скосили хлопці з с. Рудня наприкінці матчу, забивши шостий та останній гол в цій грі. Тож 3:6, перемога ФК «Рудня» в цьому матчі та перемога ФК «Рудня» в чемпіонаті.

Наступного дня відбулись ще три матчі в рамках XIV туру чемпіонату Броварського району з футболу в першій лізі.
Цікаво, що один з аутсайдерів чемпіонату ФК «Літки» відняв очки в очній зустрічі з ФК «Селтік» з с. Плоске, зігравши з ним з рахунком 1:1. Цим самим гравці з Плоского не змогли перегнати ФК «ЮНІОН» в турнірній таблиці та посіли 5-е місце в чемпіонаті. Ще один аутсайдер з с. Красилівка ФК «Арсенал» також зіграв в нічию 2:2 з командою «Альтернатива» з с. Шевченкове. Ну а «Богданівка в гостях без проблем здолала ФК «Димерка» з рахунком 1:5.
Тож перемогу в чемпіонаті за золото виборов ФК «Рудня». Друге місце та срібло дісталось ФК «Богданівка». Саме ці дві команди в наступному сезоні зможуть позмагатися бути кращими вже у вищій лізі чемпіонату Броварщини з футболу.
Бронзові нагороди дістались «Альтернативі» з с. Шевченкове.
Броварський «ЮНІОН» в сезоні 2019 посідає 4-е місце.
Підсумкова турнірна таблиця чемпіонату Броварського р-ну з футболу серед команд першої ліги виглядає наступним чином:

Відео: Олег Герасимець

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed