КП «Броваритепловодоенергія» знову очолила Оксана Краснощок (Коршак)

image
7 Жовтня 2019, 19:04
Поділитися:

Комунальне підприємство «Броваритепловодоенергія» отримало нового директора – Оксану Краснощок (у минулому – Коршак). Очільницю КП, яка вже керувала відомством 8 років тому, сьогодні представили під час оперативної наради в Броварській міській раді. Попередній голова Василь Андрєєв пішов із посади за власним бажанням, зазначає перший заступник міського голови Олександр Резнік. Керівництво міста визнає проблеми на підприємстві, зокрема щодо невиплат зарплатні працівникам.

Як розповів Олександр Резнік, нову очільницю міський голова призначив минулого тижня. Зазначимо, журналісти «Трибуни» бачили пані Оксану біля офісу «Броваритепловодоенергія» вже 2 жовтня.

Раніше, до 2011 року, Оксана Краснощок уже очолювала «Броваритепловодоенергію». Як указано в декларації, останнім часом і до 1 жовтня працювала директоркою комунального підприємства Киїської міської державної адміністрації «Київтеплоенерго».

Читайте також: «Врятувати» КП «Броваритепловодоенергія» та «зарізати» озеленення міста – підсумки комунальної комісії

Уже сьогодні під час оперативної наради нова керівниця звітувала про стан справ на об’єктах підприємства, щодо опалювального сезону, проривів труб тощо. Водночас говорити про своє призначення із журналістами «Трибуни Броварів» телефоном, як і на інші теми, відмовилась.

Про те, чому вибір нового керівника «впав» саме на Оксану Краснощок, не розповіли і в керівництві Броварської міської ради. Олександр Резнік лише зазначив, що попередній очільник комунального підприємства Василь Андрєєв звільнився за власним бажанням.

Василь Андрєєв

Нагадаємо, Василя Андрєєва призначено на посаду директора КП на початку квітня 2017 р. До цього чиновник працював першим заступником міського голови. Своєю чергою Василь Андрєєв тоді посунув у чиновницькому кріслі Сергія Сафронова, який очолював підприємство «Броваритепловодоенергія» 6 років, і який також написав заяву  на звільнення за власним бажанням. Причина такого вчинку залишилася невідомою.

Читайте також: Чи чекати гарячих батарей? КП «Броваритепловодоенергія» заборгувало 105,8 млн грн НАК «Нафтогаз України»

Перший заступник міського голови також визнав, що на підприємстві є проблеми, зокрема з виплатами зарплат. Ексочільник КП, на думку Олександра Резніка, ймовірно, не зміг знайти вирішення проблемних питань, що і могло стати причиною звільнення.

Згідно з декларацією, Оксана Краснощок зареєстрована в Броварах, має тут земельну ділянку і приватний будинок. Також – квартиру в Києві та по одній земельній ділянці в Пухівці та Рожівці на Броварщині. У чоловіка – ділянка на Житомирщині.

Автівок в родині Оксана Краснощок не декларує. Сім’я має грошові заощадження. Загалом – 470 тис. грн і 55 тис. доларів США. За 9 останніх місяців роботи в «Київтеплоенерго» колишня директорка заробила майже 517 тис. грн. Також кожен із подружжя отримує пенсію.

Читайте також:

Підозра в розкраданні коштів: Здоровець звинувачує керівника КП «Броваритепловодоенергія» Сафронова
Колишній заступник Сапожка Василь Андреєв призначений на посаду керівника КП «Броваритепловодоенергія»
Боржники залишаться без води і тепла – КП «Броваритепловодоенергія»

Головне зображення – Контактний центр міста Києва, фото – із сайту Броварської міської ради

Джерело: Трибуна Бровари