Новоселам «Лелеки»: комфортні квартири, гарне свято і цілюще джерело

image
4 Жовтня 2019, 19:10
Поділитися:

Житловий комплекс «Лелека» — новий масив у Борисполі. Будинки зводилися ТОВ «Бориспіль Промінвест» і заселялися поступово. Завершенням будівництва ЖК стала офіційна презентація комплексу. Так, 28 вересня відбулося урочисте відкриття «Лелеки»: були щирі вітання від забудовника, розваги для дітей і дорослих, а ще символічно пускали в небо білих голубів.

Лелека — птах, який приносить в дім благополуччя, щастя і поповнення в родині, продовження роду. Із такими мріями та сподіваннями і давали назву житловому комплексу, який виріс на вулиці Головатого, 76 у Борисполі — ЖК «Лелека».

ЖК «Лелека» — це цілісний житловий масив із комплексною інфраструктурою і бонусом — бюветом джерельної води. Зусиллями забудовника — ТОВ «Бориспіль Промінвест», яке очолює Світлана Танцюра, — відновлено свердловину, яка існувала ще за радянських часів, але потім була втрачена. У подарунок мешканцям «Лелеки» свердловину зробили нову і облаштували бювет.

Пускали в небо голубів.Свято: гості, танці й голуби

Короваєм та пирогами зустрічали учасників свята маленькі мешканці мікрорайону на відкритті ЖК. Серед гостей, які завітали на урочистості, були заступники Бориспільського міського голови Микола Корнійчук та Людмила Ковальова, поет, член Національної спілки письменників України Микола Боровко, головний лікар Бориспільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень МОЗ України Андрій Веремій.

На урочистостях поезією привітав усіх Микола Боровко, піснями радувала співачка Наталя Маркевич, а її вихованці — учасники хореографічного ансамблю «ШАРМ» — чарували танцювальними композиціями.

Було багато різноманітних розваг для дітей: працювали аніматори, шоу мильних бульбашок та спортивні змагання.

Мрії про мир і благополуччя для України мешканці мікрорайону та гості свята відправили у небо разом із білосніжними голубами. Потім символічно зазвучала мелодія у виконанні юного саксофоніста Миколи Левчука, для якого «Лелека» є рідним домом.

«Голуби — це символ ангелів, які приносять добрі вісті», — зазначила ведуча свята, менеджер із продажів підприємства «Бориспіль Промінвест» Тетяна Ільєнко і запропонувала учасникам бойових дій взяти до рук птахів, посланців миру. До речі, у ЖК «Лелека» мешкає понад 25 родин захисників України.

Дитяча розважальна програма тривала до пізнього вечора. Веселили малечу аніматори, трансформери, було шоу мильних бульбашок та поліцейська акція «Безпечний двір».

Благословили «Лелеку»

Отець Георгій,  який освячував комплекс:

— Зовсім недавно ми освячували тут перший камінь, а вже виріс новий прекрасний мікрорайон. Ми освятили офіс із продажу нерухомості, дитячий майданчик і бювет — подарунок новоселам від забудовника, щоб мешканці «Лелеки» жили під Божим захистом у щасті і радості. Там, де благословення Боже, там і радість для людей.

Світлана Танцюра перерізала стрічку на відкритті бювету.«Із 508 квартир 102 передано Міноборони»

Світлана Танцюра, директор ТОВ «Бориспіль Промінвест»:

— Ми доклали чимало зусиль, подолали усі труднощі, щоб збудувати цей житловий комплекс. Велике спасибі співробітникам, які зводили цей мікрорайон, спасибі міській владі, яка підтримувала всі наші добрі починання. Наші будинки налічують 508 квартир. Із них 102 було продано Міністерству Оборони, і там проживають військовослужбовці, учасники бойових дій, 20 квартир придбали для співробітників Національної гвардії. Багато мешканців приїхали з різних регіонів України, щоб оселитися тут.

Мої щирі вітання мешканцям мікрорайону. Бажаю, щоб у їхніх оселях завжди було тепло, радував дитячий сміх, щоб здійснювалися заповітні мрії. Здоров’я, щастя і мирного неба над головою, шановні мешканці «Лелеки»!

Бювет питної води на облаштованій території ЖК.«11-й бювет питної  води у Борисполі»

Микола Корнійчук, перший заступник Бориспільського міського голови:

— Це подвійне свято: завершення будівництва ЖК «Лелека» і відкриття 11-го бювету питної води у Борисполі. Дякую Світлані Танцюрі за її фахову роботу. Якщо вона розпочинає будівництво, то завжди його доводить до кінця.

У Борисполі є три мікрорайони, де будівництво завмерло на початковому етапі. Таких могло б бути більше, але завдяки Світлані Вік­торівні мікрорайон на вулиці Нова вже не входить до списку довгобудів. На вулицях Новій і Головатого Світлана Вікторівна звела прекрасні мікрорайони.

Бювет чистої води, який відкривається на масиві, має свою історію. На цьому місці колись був молокозавод, де була свердловина з водою такої ж якості, яка була колись на промкомбінаті, що випускав мінеральну воду «Бориспільська». Цей відновлений бювет на балансі Бориспільводоканалу, і він справно працюватиме.

«Нам пощастило»

Андрій Веремій, головний лікар Бориспільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень МОЗ України»:

— Борисполю пощастило, бо ми п’ємо артезіанську воду, а вода у бюветі «Лелеки» смачна і відповідає державним стандартам. За всіма бюветами міста здійснюється постійний санітарний нагляд, тому за якість води будьте спокійні, радійте життю і пам’ятайте: Бог — це любов, а вода — то є життя.

Посади дерево! Усіх об’єднала акція із висаджування дерев. Загалом було висаджено 43 дерева, із яких — 15 фруктових, які збільшили фруктовий сад, висаджений раніше; відтак побільшало абрикос, яблунь, груш, персиків, черешень. Декоративності території надаватимуть горобина, дуби, клени, липи. Також від вулиці Головатого, де ЖК «Лелека», перед комплексом висаджено алею на честь захисників України.

Микола Корнійчук долучився до озеленення.Переваги ЖК від «Бориспіль Промінвест»

Захищена від шуму територія, поряд зручна транспортна розв’язка. Неподалік — зупинка автобусів міського сполучення, легко доїхати до центру міста. На відстані 500-700 м знаходиться залізничний вокзал (10 хв пішки або 2-3 хв їхати на маршрутці), але шуму поїздів не чути. ЖК зручний для тих, хто працює у Києві, бо швидко і недорого можна добиратися до столиці.

Комплекс «Лелека» — це три багатоповерхівки на 508 квартир. Затишний внутрішній дворик. Центральну частину займає дитячий майданчик, на якому розташовані майданчики для розваг та спортивні тренажери. Новий майданчик за наповненням унікальний для Борисполя.

У квартирах індивідуальне опалення. У кожній встановлено двохконтурний газовий котел німецької фірми «Viessmann», який має три гарантії від виробника. Новітня система вентиляції, розрахована для індивідуального опалення.

Під чистову. Електропроводка мідна. Вхідні двері металеві, на підлозі цементна стяжка, стіни штукатурені. Лоджії засклені на етапі будівництва, завдяки цьому мешканцям не доведеться порушувати цілісний зовнішній вигляд будинку. Встановлені лічильники на холодну воду, на газ та електроенергію.

Будинки із силікатної цегли у дві цеглини з повітряною камерою між зовнішньою і внутрішньою стіною. Це створює додатковий теплоізоляціний шар, зроблено зовнішнє утеплення будинку. Загальна товщина стіни 64 см.

Територія з бюветом викладена плиткою-решіткою з отворами, крізь які ростиме трава і проходитимуть у землю дощові води. Достатньо паркомісць.

Є зона релаксації, відгороджена клумбами, де буде встановлено лавочки. Це ізольована територія, що дозволить побути в тиші, відпочити від галасу міста.

 

Замовник «Бориспіль Промінвест»
Забудовник «Транспромсервіс»

Відділ продажу:
1, 2, 3 кімнатні квартири.
+(380) 99 303-99-99
+(380) 93 499-99-49

Ліцензія: №2013051169 від 31.05.2018 року, видана Державною архітектурно-будівельною інспекцією України

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама