В Броварах відбудеться дитяче мильно-бульбашкове-снігове-ілюзійне-лазерне шоу-вистава зі світловими костюмами для всієї сім’ї “Leo Dreams Show” (РОЗІГРАШ КВИТКІВ)

image
4 Жовтня 2019, 16:01
Поділитися:

20-го жовтня в неділю о 12:00 в Броварах в МКЦ «Прометей», що по бульв. Незалежності 4, відбудеться мильно-бульбашкове-снігове-ілюзійне-лазерне шоу-вистава зі світловими костюмами для всієї сім’ї “Leo Dreams Show”.
«Leo Dreams Show» – це чарівна казка, приклад того, як проста буденність дитини може перетворитись в цікаві і водночас захоплюючі пригоди.

 
В неї порине не тільки малеча, а й дорослі, адже шоу-вистава поєднує в собі безліч жанрів, а саме: снігове шоу, клоунаду, ілюзію та фокуси, мильно-бульбашкове шоу, та інтерактив з гігантськими повітряними кулями у поєднанні з світловими, лазерними, звуковими спецефектами.
Справжньою несподіванкою для глядача стане головний герой – 8-річний Лео, який з власної цікавості потрапив на горище, де познайомиться з Чародієм — Майстром Чаром та його помічниками — пухнастими світлячками. Надзвичайну атмосферу шоу створює таємнича музика, чарівні декорації та яскраві образи героїв.

 
Ця історія про мрії та віру в чудеса. Комусь вона здаватиметься ліричною мрією дитинства, хтось удосталь насміється, але безсумнівно, кожному з вас легкою пір’їнкою залоскоче душу та надовго залишиться в пам’яті теплими спогадами!

Вартість квитків коливається від 80 грн. до 150 грн. Діти, віком до 3-х років мають можливість переглянути виставу безкоштовно. Ну а самі квитки можна купити в касі МКЦ «Прометей» (м. Бровари, бульв. Незалежності,4).

Видання «AT BROVARY» хоче зробити подарунок для маленьких броварчан та розіграти 5 квиточків на «Leo Dreams Show».
Щоб взяти участь у розіграші 5-ти квитків, потрібно зайти на сторінку нашого видання в соцмережі фейсбук за ЦИМ посиланням, дуже прості умови конкурсу та чекати приватного повідомлення від наших редакторів, які сповістять вас про перемогу в цьому розіграші.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed