«Зп’яну… нізащо»: поліція затримала двох чоловіків, які по-звірячому побили юнака

image
3 Жовтня 2019, 11:42
Поділитися:

Правоохоронці затримала зловмисників, які по-звірячому побили юнака, інформують у поліції Київської області. 25 вересня у Броварах двоє чоловіків побили та пограбували 19-річного хлопця в день його народження. Аби замаскувати злочинні дії, викинули постраждалого на узбіччя дороги, інсценуючи в такий спосіб ДТП. Наразі хлопець перебуває в лікарні в тяжкому стані.

Потерпілий 19-річний військовослужбовець Назар святкував свій день народження із двома друзями.

Назар (ліворуч)

На зупинці «Пекарня» компанія познайомилася з трьома чоловіками, яким іменинник запропонував приєднатися до святкувань. Усі разом пішли до будинку одного з нових «приятелів». Там двоє зловмисників побили Назара (використовуючи й стільчик) до втрати юнаком свідомості.

затримання злочинців

Місце події

затримання злочинцівЗлочинці забрали в хлопця годинник, паспорт, військовий квиток, навіть зняли кросівки і винесли на узбіччя проїжджої частини, інсценуючи ніби ДТП.
Близько 3 год ночі небайдужі громадяни побачили побитого та повідомили правоохоронцям.

затримання злочинців

Фото – Євген Слуценко

затримання злочинцівУ ході оперативно-розшукових дій броварські правоохоронці встановили підозрюваних осіб. Затримання одного з них відбулося в м. Дніпро, а його спільника – у Броварах.

затримання злочинців

затримання зочинців

Під час слідчих дій один із нападників розповів, що «избили по пьяне… ни за что», телефон мобільний пропили, кросівки залишив удома, у Требухові.

Затриманим повідомлено по підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

Наразі хлопець після операції перебуває в Ірпінській лікарні у важкому стані.

Джерело: Трибуна Бровари