Культурні події жовтня 2019-го: свято Покрови, театр і концерти – ОГЛЯД

image
1 Жовтня 2019, 19:41
Поділитися:

У жовтні на Бровари чекає святкування Дня захисника України, а також декілька розважальних виступів і заходів. Зокрема, театр із Чернігова привезе до Броварів «Кайдашеву сім’ю», ВІА «Лейся песня» виступить із пісенним концертом, а Валерій Жидков – представить своє комедійне «#Гуднайтшоу». Про ці та інші заходи йдеться на сайтах продажу квитків.

10 жовтня (четвер) о 19:00 у ТРЦ «Термінал» запланований виступ сценариста студії «Квартал 95» Валерія Жидкова із гумористичним вечірнім стендапом «#Гуднайтшоу». Деталей програми організатори не розкривають. Квитки – від 190 грн. Наразі вже продали близько половини зали.

14 жовтня (понеділок, вихідний) в Броварах відзначатимуть День захисника України, також відомий як Покрова, День українського козацтва і День заснування Української повстанської армії. Як розповіла заступниця керівниці броварського міського відділу культури Лариса Метьолкіна, план заходів ще розробляється. Однак уже точно відомо про проведення конкурсу малюнків і тематичного квесту.

17 жовтня (четвер) до броварського МКЦ «Прометей» із комедійною виставою на 2 дії «Кайдашева сім’я» завітає Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Тараса Шевченка. Початок виступу – о 19:00. Квитки – від 260 грн. Вільних місць лишилось пару десятків.

20 жовтня (неділя) о 18:00 у згаданому «Прометеї» виступить ВІА «Лейся песня» Дмитра Доміна. Учасники пісенного концерту обіцяють виконати наживо хіти 70-80-х років – мовою оригіналу. Квитки – від 100 грн. Більшість місць у залі так само вже продана.

Кайдашева сім'я ВІА Лейся песня Домін афіші

24 жовтня (четвер) о 19:00 у тому-таки «Прометеї» відбудеться ще один театральний виступ. Трупа під керівництвом Валерія Астахова і Євгена Паперного покаже комедійну виставу «Жінка над нами». Квитки – від 150 грн. Уже розпродано більше половини місць у залі.

26 жовтня (субота) об 11:00 та о 14:00 на льодовій арені в ТРЦ «Термінал» покажуть дитяче Crazy Bubble Show «Космические приключения». У програмі – вистава мильних бульбашок, прибульці, галактичні роботи, що танцюють. Рекомендовано дітям віком від 3-х до 10-ти років. Малюкам до 3-х років вхід безкоштовний. Решті – від 200 грн. Вільних місць наразі багато.

Культурні події жовтня 2019 рокуЧитайте також:

Головне фото – Дмитро Карій, © «Трибуна Бровари»

Джерело: Трибуна Бровари