Велике переселення відділень ББЛІЛ

image
28 Вересня 2019, 12:44
Поділитися:

План великого переселення.

І етап: пологове — гінекологічне — неврологічне

7 вересня оголошено тендер на проведення капітального ремонту пологового відділення Бориспільської лікарні. Прийом пропозицій триває до 1 жовтня, на виконання робіт попередньо передбачено сім місяців.

Замовником є управління капітального будівництва та архітектури Бориспільської РДА. Вартість запланованих робіт згідно із проектом приблизно 68 млн 135 тис. грн.

У РДА наголошують, що проектом передбачено відремонтувати все пологове відділення, замінити систему вентиляції, утеплити фасад та згідно із окремим проектом добудувати вестибюльну зону пологового відділення. Але поки роботи виконуватимуться лише частково.

«Із міського бюджету на ремонт пологового виділено 15 млн грн, тож поки буде освоєна ця сума. Даних грошей вистачить на ремонт першого поверху, куди буде переведено стаціонар гінекологічного відділення із четвертого поверху центрального корпусу. Натомість після поточного ремонту на місці гінекологічного розміститься неврологічне відділення», — роз’яснив Ярослав Янович.

Такими обіцяють зробити лікарняні палати.ІІ етап: неврологічне — терапевтичне

Після проведення поточного ремонту корпусу неврологічного відділення туди планується переселити терапевтичне.

За словами Руслана Садовського, в.о голови Бориспільської РДА, поки це єдиний можливий варіант. «Капітального ремонту неврології не передбачено, адже там і так нормальні умови для лікування. Я не заперечуватиму, що цей корпус старий, але він набагато кращий за приміщення терапевтичного корпусу і поки може приймати пацієнтів», — стверджує Садовський.

Також керівник не заперечує, що старий терапевтичний корпус можуть знести. «Вважаю, що зносити аварійне терапевтичне відділення потрібно, але після того, як розпочнеться будівництво нового корпусу», — заявив він.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама