капітальний ремонт та модернізація Бориспільської ЦРЛ

image
27 Вересня 2019, 16:52
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріяна проінспектував хід ремонтних робіт в Бориспільській  ЦРЛ.

Про етапи реконструкції очільника області інформували міський голова Борисполя Анатолій Федорчук,перший заступник голови Бориспільської РДА Руслан Садовський та начальник управління капітального будівництва та архітектури райдержадміністрації Ярослав Янович.

Голова Київської ОДА підкреслив, що за спільним рішенням на першому етапі вирішили зробити реконструкцію для осучаснення лікарні. Адже, це швидка та якісна послуга, а не довгобудова – затратний в часових рамках та дороговартісний проект. На другому етапі, за наявністю фінансування буде збудовано лікувальний корпус.

«Область, район та місто акумулювали  певну суму коштів для модернізації лікарні. Минулого тижня ми виділили 20 млн грн із обласного бюджету, а з міського бюджету Борисполя передбачено 15 млн грн на пологове відділення, щоб відбулася певна модернізація», – розповів Михайло Бно-Айріян.

За планом оновлена рецепція відкриється вже 15 жовтня цього року. Планується, що на рецепції буде розміщуватися інформаційне табло.

Наразі оголошено три тендери на ремонт поліклінічного, центрального  і пологового відділень, а також ведеться ремонт інфекційного корпусу. Після розкриття тендерних торгів очікується, що вже в листопаді розпочнеться капітальний ремонт лікарні.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація