З 1 жовтня усі структурні підрозділи КОДА зобов’язані оприлюднювати звіти про публічні закупівлі

image
27 Вересня 2019, 16:11
Поділитися:

Таке рішення було ухваленого головою Київської обласної державної адміністрації Михайлом Бно-Айріяном. Відповідне розпорядження очільник ОДА підписав 27 вересня.

«Підписав важливе розпорядження – зобов’язав усі структурні підрозділи оприлюднювати з 1 жовтня усі так звані «допорогові» договори на закупівлю товарів, послуг та робіт. Читайте, аналізуйте та кажіть, де є корупція. Також прошу дати поради, що ще потрібно зробити, аби наші закупівлі стали максимально чесними та прозорими», – повідомив Михайло Бно-Айріян.

Відповідно до розпорядження голови Київської ОДА від 27.09.2019 № 552 «Про забезпечення відкритості та прозорості публічних закупівель», з 1 жовтня 2019 року «апарат і структурні підрозділи Київської обласної державної адміністрації, як замовників, у разі здійснення закупівель товарів, робіт і послуг без використання електронної системи закупівель, за умови, що вартість предмета закупівлі є меншою за вартість, що встановлена в абзацах другому і третьому частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі», обов’язково оприлюднювати звіт про укладені договори та договір про закупівлю у вигляді електронної копії в системі електронних закупівель відповідно до статті 10 Закону України «Про публічні закупівлі».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація