Броварський нардеп Микола Галушко: порушує правила дорожнього руху та пропускає пленарні засідання?

image
26 Вересня 2019, 20:05
Поділитися:

Активісти проєкту «ЗупиниЛося» 23 вересня зафільмували та виклали в Youtube, як народні депутати порушують правила дорожнього руху. Серед порушників камери зафіксували  як «старих» народних депутатів, зокрема, екс-Президента України Петра Порошенка, так і нових нардепів. Один із них – обранець по 97-му виборчому округу Микола Галушко. Окрім цього, як з’ясувалося, вже перші пленарні засідання «Слуга народу» пропускає з невідомих причин.

Активісти «ЗупиниЛося» фіксували порушення правил народними депутатами та їхніми водіями. Одним із порушників виявився Петро Порошенко, який вийшов із автомобіля  «Mersedes» у забороненому для паркування місці та перейшов проїжджу частину на червоний сигнал світлофора. Активісти підрахували, що обидва порушення оцінюються в 255 і 51 грн штрафу.

Політик на обурення не відреагував.

Порушували правила дорожнього руху й інші народні обранці. Так, автомобіль, який привіз депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Василя Німченка, висадив його на пішохідному переході, розвернувся з другої смуги на червоне світло. У цьому випадку сума штрафу мала б скласти 1105 грн.

На пішохідному переході також  вийшли з автівок член депутатської групи «За майбутнє» Ярослав Дубневич, нардепи від партії «Опозиційна платформа – За життя» Олександр Фельдман, «Батьківщина» Сергій Тарута, позафракційний Микола Бабенко та три нардепи від «Слуги народу»: Ольга Коваль, Ірина Венедіктова та мажоритарник по броварському 97-му виборчому округу  Микола Галушко, які проігнорували  знак 3.34 «Зупинку заборонено». Таке порушення передбачає 255 грн штрафу.

Микола Галушко – 5:03

Микола Галушко  –  власник і керівник охоронної фірми «Галід» у Броварах. На позачергових парламентських виборах  21 липня 2019 р на 97-му окрузі за нього проголосувало 31 136 осіб, що становить 37,75 % від тих, хто прийшов на дільниці. Партія «Слуга народу» перемогла у Броварах на всіх 42-х дільницях.

У інтерв’ю газеті «Громадський ревізор» напередодні виборів, Микола Галушко окреслив 5 проблем Броварів, які вирішуватиме протягом свого депутатства. Серед найнагальніших назвав:

1). Екологія та контроль за підприємствами-виробниками. Зокрема, на думку  Миколи Галушка, «підприємства мають дотримуватись екологічних нормативів і ставити очисні фільтри на обладнання. Забруднюєш повіт­ря? – Плати штраф!».

2). Забезпечення в Броварах громадського порядку за рахунок муніципальної поліції та громадських формувань. Створити їх планує із активістів, які чергуватимуть у місті на добровільних засадах та сигналізуватимуть про порушення правоохоронцям.

3). Вирішення «якнайшвидше» проблеми зі школами та дитячими садочками, яких бракує.

4). Поліпшення медичного фінансування, перш за все, онкохворих.

5). Термінове  вдосконалення  на місцевому рівні податкової системи: податки підприємств мають залишатися в місцевому бюджеті, а не йти в в загально­державну «кишеню».

Читайте також:  Микола Галушко – новий нардеп від Броварів. Як і за кого проголосували  місто та округ 

На персональній сторінці Микола Галушка на сайті Верховної Ради можна переглянути, як нардеп виконує свої  обов’язки – працює на пленарних засіданнях. Зокрема, і для того, щоб допомогти вирішити проблеми як у державі, так і Броварах зокрема.

За даними реєстрації депутата за допомогою електронної системи, за два пленарних тижні Микола Галушко був присутній на 13 засіданнях, відсутній – на 2-х. Письмова ж реєстрація депутата свідчить, що Галушко був присутній на 12 засіданнях, а на 3 – відсутній з невідомих причин.

«Ручний» підрахунок кількості відвідувань та голосів на пленарних засіданнях «Слуги народу» від Броварів свідчить, що Микола Галушко був відсутній під час голосування за 52 проєкти рішень, ще за 69 – ніяк не голосував: ні «за», «проти» чи «утримався».

Нагадаємо, окрім Миколи Галушка, по броварському 97-му округу до Верховної Ради України за списками партії «Слуги народу» пройшов уродженець і житель нашого міста  Роман Бабій. Обранець є адвокатом. ЗМІ вказують, що він наближений до керівника офісу президента Андрія Богдана і бізнесмена Василя Хмельницького. До того ж, за інформацією медіа, – причетний до фінансових і земельних схем.

Радимо також прочитати: Учасник схем?  Роман Бабій зі «Слуги народу» – ще один нардеп із Броварів 

Джерело: Трибуна Бровари