Новинки кіно у Києві: Щиголь, життя очима собаки та прокляття яхти

image
26 Вересня 2019, 17:22
Поділитися:

У столичних кінотеатрах – чергова порція прем’єр. Отже, серед новинок – очікувана екранізація «Щиголь» Донни Тартт, Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів, життя гонщика очима собаки, пригоди наркокартелю, фільм жахів з Гері Олдменом та романтична мелодрама. 

«Щиголь»

Теракт у Метрополітен-музеї забрав у тринадцятирічного Теодора Деккера найдорожче – його матір. У стані афекту він забрав з музею безцінне полотно – «Щиголь» голландського художника Карела Фабриціуса. З цього дня він буде зберігати цей витвір мистецтва як нагадування про трагедію. Весь його шлях буде складатися з людей, творчості та самотності. Хлопчик зсередини пізнає підпільний світ мистецтва. Фільм знятий за мотивами однойменного роману Донни Тартт.

«Прокляття «Мері»»

Девід (Ґері Олдман) і Сара (Емілі Мортімер) – подружжя, яке переживає не найкращі часи. Вони намагаються знову стати ближче один до одного і відродити втрачену ніжність. На всі свої заощадження Девід вирішує придбати стару яхту. Разом із двома дочками, сім’я вирушає на своїй новій яхті в подорож. За словами Девіда, ця подорож стане першим кроком до нового життя. У певному сенсі так і станеться. Чим далі судно від берега, тим дивніші події на ньому відбуваються. Цьому немає ніякого пояснення, але страшні явища зупинити неможливо.

«Кокаїновий барон»

Партія кокаїну, яка рухалася з Мексики через Сполучені Штати в Канаду, не доходить до своєї точки призначення. Генеральний директор наркокартелю (всі його називають просто Бос) вирішив відправити розібратися з цією неприємною ситуацією двох своїх найкращих людей. За ними стежитимуть федеральні агенти, на їх шляху зустрінуться різні бандити, кур’єри й багато небезпек. 

«Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів – 2019»

Найбільший у світі інтерактивний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів щорічно збирає заявки від режисерів всього світу і у вересні представляє чергову добірку фіналістів. Переможців визначає голосуванням міжнародна аудиторія протягом одного тижня.

«Очима собаки»

Енцо – звичайний пес, якого взяв до себе професійний гонщик Денні Свіфт. Кожен із них живе швидкістю, жадає її. Тільки один отримує її в кабіні машини на трасі, а другий на своїх лапах або коли господар візьме із собою покататися. Красуня дружина, дочка, кар’єра в гонках і найвірніший друг на ім’я Енцо – ось таке життя у Денні.

«Чи вмієш ти зберігати секрети?»

Емма провалила нараду і повертається з відрядження літаком. Настрій – гірше нікуди, до того ж дівчина боїться літати. Співчуваюча стюардеса пропонує їй вільне місце в першому класі, де розносять шампанське, тому при першій же турбулентності від страху Емма починає відкривати всі свої секрети чоловікові, що сидить поруч. Вона розповідає йому всі нюанси особистого та офісного життя. І яке ж було здивування дівчини, коли на наступний день з’ясувалося, що той самий сусід по літаку – її бос і засновник компанії.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ