Велосипедистам розкриють таємниці ВДНГ

image
26 Вересня 2019, 15:24
Поділитися:

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») запрошує жителів і гостей Києва на urban cycling tour «Таємниці ВДНГ». Urban cycling tour поєднує в собі велоекскурсію та велошколу з безпеки руху. 

Велогідом буде київський екскурсовод у білих рукавичках і член U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») Максим Дербеньов. Учасники велоекскурсії розгадають таємні знаки на павільйонах ВДНГ, побачать макет вугільної шахти на території Виставкового центру і дізнаються, де роблять найбільше співоче шоу України.

ВДНГ було побудовано як величне місце досягнень радянського часу і вважається архітектурним шедевром радянського необароко. У 2015 році ВДНГ почали відроджувати як культурний та інноваційний центр з громадськими просторами. Виставковий центр нараховує 180 будівель і споруд, 20 з яких сьогодні мають статус історико-культурних пам’ятників України.  

Коли: 28 вересня з 15:00 до 17:00.
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1.
Умовою участі в urban cycling tour є free donation на підтримку U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»), який можна зробити за посиланням. Важливо вказати у графі «коментар» urban cycling tour. Кількість місць обмежена.

Нагадаємо, у вересні цього року U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») запустила urban cycling tours – новий формат міських велоекскурсій, який поєднує велоекскурсію і велошколу з безпеки руху. Мета urban cycling tours – заохочувати більше людей їздити велосипедом по місту та генерувати кошти для підтримки громадської організації.

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») це експертна громадська організація, яка просуває велосипед як безпечний зручний транспорт. Навесні 2019 року організація зробила ребрендинг. Нова назва U-Cycle відображає діяльність на трьох рівнях індивідуальному, міському та національному, бо U-Cycle це yoU, Urban, Ukraine. 

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ