Федорук і Зіневич політичні і фінансові партнери, які дурять мешканців Ірпеня

image
26 Вересня 2019, 13:33
Поділитися:

Дата публикации: 26 сентября 2019.

Колишній мер Ірпеня Володимир Карплюк виклав відео, де розкрив деталі конфлікту із мером Бучі Анатолієм Федоруком та звинуватив телеканал Олексія Зіневича “Погляд” у необ’єктивності та політичній заангажованості.

“Ірпінь розумний” – з такою назвою 26 вересня 2019 року вийшло відео на офіційній сторінці на фейсбук колишнього мера Ірпеня Володимира Карплюка.

У відео йдеться про деталі особистого конфлікту Володимира Карплюка із мером Бучі Анатолієм Федоруком. Джерелом непорозумінь, за версією колишнього мера Ірпеня, стала будівля лікарні, яка належить громаді Ірпеня, а фактично знаходиться на території міста Буча. Після того як Володимира Карплюка обрали мером Ірпеня, Анатолій Федорук, який вважав Карплюка “своєю людиною”, зажадав передачу лікарні у власність Бучанської громади. Але цього не сталося і відносини між мерами почали псуватися.

За словами Володимира Карплюка, Ірпінська міська рада планувала розвиток лікарні і саме Бучанська влада цей процес загальмувала.

Ірпінь вибудовував плани розвивати лікарню. З метою побудови нових медичних корпусів Ірпінська міська рада звернулась до Бучі з проханням закріпити територію для того щоб можна було отримати дозвільну докментацію на будівництво медичних об’єктів, але Буча відмовила.

Причиною відмови стало бажання Бучанської влади забудувати територію лікарні багатоповерховими будинками, про такі плани повідомляло видання Громада приірпіння.

У викладеному відео колишній мер Ірпеня називає мера Бучі Анатолія Федорука та бізнесмена Олексія Зіневича фінансовими та політичними партнерами, які створили і використовують медіаресурс для розправи з самим Володимиром Карплюком. Причиною негативних сюжетів про Ірпінь, за словами Карплюка, є його власний політичний успіх та незалежність у прийнятті рішень на посаді мера, що змушує нервувати Анатолія Федорука, а також знищення бізнес монополії Олексія Зіневича на території Ірпеня.

На телеканалі “Погляд”, про який йдеться у відео, можна дійсно знайти безліч негативних матеріалів про Ірпінь, а от те, що стосується міста Буча або селища Ворзель подається лише у вигідному світлі. Містоінформ раніше писав як телеканал “Погляд” спіймався на відвертій брехні бажаючи додати негативних барв у
свої сюжети.

З’явилась на фейсбук і відповідь самого Олексія Зіневича. Він заперечив, що його провайдер “Бест” мав монополію в Ірпені, хоча цей факт є загальновідомим серед мешканців Ірпеня, а в місті Буча “Бест” і сьогодні займає монопольне становище. Самого Володимира Карплюка власник ІА “Погляд” звинуватив у зловживанні наркотичними засобами та алкогольними напоями. А землю, яку Олексій Зіневич оформлював на підставних осіб у Лісовій Бучі і частина якої була згодом арештована, начеб-то продав йому саме Володимир Карплюк. Врешті решт Олексій Зіневич запропонував пройти поліграф обравши ряд питань, серед яких фінансування передвиборчої кампанії Володимира Карплюка самим Олексієм Зіневичем та питання, що стосуються переважно забудови заплави річки Ірпінь.

А от чого не прозвучало у відповіді Олексія Зіневича, так це прізвища “Федорук”. Цю слизьку дорогу власник ІА “Погляд” як і сам медіаресурс обходить стороною. Складно приховати той факт, що ефір “Погляду” рясніє компліментарними сюжетами щодо Ворзельської та Бучанської влади, та особисто до Анатолія Федорука.

Очевидним є і партнерство Олексія Зіневича та Анатолія Федорука. Так, раніше повідомлялось, що інтернет-провайдер “Бест” здійснив смс-розсилку з запрошенням на “віче”, яке мало відбутись напередодні засідання суду по справі Федорука. Також повідомлялось, що провайдер Олексія Зіневича надавав телефонну базу
своїх абонентів для здійснення штабом Федорука передвиборчої агітації.

Загалом Олексій Зіневич висловив свої побажання щодо наступних анонсованих відео із циклу “Ірпінь розумний”, а Володимр Карплюк у свою чергу пообіцяв детально розповісти як за допомогою соціальних мереж та ЗМІ мешканцям Ірпеня щодня нав’язують необ’єктивну, а часом брехливу інформацію і намагаються ними маніпулювати.

Джерело: МИСТОИНФОРМ