«Київводоканал» забезпечить якісною питною водою Коцюбинське

image
25 Вересня 2019, 13:52
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян відвідав селище Коцюбинське.

У рамках робочої поїздки очільник області оглянув проведені роботи з монтажу дозуючого обладнання гіпохлориту натрію та розчинних та витратних баків на свердловинах «Лісова» та «Меблева».

Також голова облдержадміністрації зустрівся з громадою смт Коцюбинське. Присутні обговорили якість питної води у селищі і результати вжитих заходів з постачання води населенню. Зокрема, підняли проблемне питання щодо підключення Коцюбинського до мереж централізованого водопостачання ПрАТ «АК «Київводоканал» та розглянули проектне рішення.

Голова Київської ОДА відзвітував громаді за зроблену роботу та наголосив на важливості вирішення піднятого питання.

«Дізнався про відсутність якісної питної води у Коцюбинському фактично відразу після призначення. Два місяці тримав під контролем вирішення проблеми. Відтепер нормальна вода у селищі буде. Ми за економічно прості рішення. Тому після проведених нарад вирішили під’єднати будинки, де є проблеми з водою, до Київводоканалу. Дав розпорядження керівнику Держспоживінспекції у Київській області провести додаткові перевірки води. Люди мають право на елементарні потреби. Буду й далі тримати руку на пульсі. А громаду Коцюбинського закликаю до єднання і знаходження компромісу», – підкреслив Михайло Бно-Айріян.

Нагадаємо, на черговій тридцятій сесії Київської обласної ради VII скликання депутати прийняли рішення виділити 2,8 млн грн на питну воду у селищі Коцюбинське.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація