4 жовтня на Співочому полі стартує Фестиваль хризантем

image
25 Вересня 2019, 12:50
Поділитися:

4 жовтня на Співочому полі Печерського ландшафтного парку стартує вже традиційний осінній Фестиваль хризантем. Цього року виставка перетвориться на «Квіткове сузір’я». 

Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

Дизайнери районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень міста Києва створять 10 композицій про найцікавіші візерунки, у які складаються зірки нічного неба. Як зазначають організатори заходу, зірки можна побачити лише вночі, а сузір’я на Співочому полі можна буде роздивитися вдень.

Більше 20 тисяч хризантем перетворяться на відомі й таємничі водночас сузір’я: Золотої та Летючої риби, Гончих Псів, Дракона, Райського Птаха, Кита, Близнюків, Стрільця, Фенікса, Живописця, Пегаса. Ще більше 5 тисяч хризантем оздоблюватимуть територію Співочого поля.

Окрім сузір’їв із хризантем, на гостей фестивалю чекає насичена розважальна програма, безліч фотозон для селфі, ярмарок рослин і хендмейду та різноманітні локації для відпочинку. Для маленьких відвідувачів будуть проводити цікаві майстер-класи, а також працюватиме дитяча зона з будиночками-розмальовками та багато інших цікавих активностей.

Виставка триватиме із 4 до 27 жовтня. Відвідати її можна буде із 10:00 до 20:00.

Вартість:

дорослий квиток – 75 гривень,

дитячий – 25 гривень,

для дітей до 7 років, пенсіонерів, багатодітних родин, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.

Читайте також: Переосмислити Чорнобильську катастрофу: 27 вересня у Києві стартує медіа-арт виставка

Читайте також: У Києві замовити опломбування лічильників води тепер можна у мобільному додатку

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV