На Київщині відбувся другий етап національно-патріотичної тернової гри «Криївка УПА-2019»

image
25 Вересня 2019, 10:54
Поділитися:

20-22 вересня в селі Мигалки Бородянського району відбувся другий етап національно-патріотичної тернової гри «Криївка УПА-2019». Захід організували Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА спільно з Громадською організацією «Захист прав молоді та релігійних громад» та Пісківською ОТГ.

Це патріотична гра, яка відбувається протягом двох днів і двох ночей у лісовій місцевості, на місцях бою військового з’єднання УПА «Базар», в якій беруть участь орієнтовно 100 учасників, де кожен зможе хоча б трішки відчути себе борцем за Українську Самостійну Соборну Державу.

Гра проводиться з метою відновлення й розгорнення сірих сторінок історії України та видатних особистостей українського державотворення, відновлення та виховання історичної пам’яті, привернення уваги до видатних державних подій, пов’язаних зі становленням української державности та виборюванням незалежности, створення умов для інтелектуального, духовного і творчого розвитку молоді, підтримки її ініціатив та новаторського потенціалу, сприяння консолідації української молоді, що проживає в різних районах Київщини.

Участь у заході взяли учні 8-11 класів, учителі історії та захисту Вітчизни, представники структурних підрозділів із питань молоді, спорту, культури, освіти, представники гуртків та клубів, що працюють у сфері національно-патріотичного виховання, а також зацікавлена молодь.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація