Із України ідуть дві авіакомпанії, ще одна −польоти тимчасово припиняє

image
24 Вересня 2019, 18:41
Поділитися:

Дві авіакомпанії − Brussels Airlines і British Airways − припиняють виконувати рейси до України, повідомляє Avianews. А французька авіакомпанія Air France припиняє перельоти Київ-Париж до березня 2020 року.

Останній рейс Brussels Airlines за маршрутом «Київ-Брюссель» заплановано на 17 листопада 2019 року. Причиною припинення польотів до України у компанії назвали «оптимізацію власної маршрутної мережі».

«Ми пропонуємо пасажирам, які встигли забронювати квитки, альтернативні варіанти для того, щоб вони змогли дістатися своїх місць призначення», − зазначають в авіакомпанії.

Brussels Airlines почала польоти в Україну 17 жовтня 2018 року. Рейси «Київ-Брюссель» компанія виконувала чотири рази на тиждень.

Після припинення роботи Brussels Airlines, в Україні на маршруті «Київ-Брюссель» залишиться авіакомпанія МАУ, що виконує щоденні рейси на цьому напрямку.

Окрім Brussels Airlines, з українського ринку також піде British Airways.

«Ми із жалем припиняємо рейси до Києва. У нас була довга історія польотів в Україну, якою можна пишатися, але рейс більше не є економічно жіттєздатним», −повідомляють у British Airways.

Компанія виконає останній рейс із Борисполя до лондонського аеропорту «Хітроу» 3 жовтня 2019 року.

Наразі British Airways є єдиним перевізником на маршруті «Київ-Лондон» , який літає до «Хітроу»  – інші компанії на цьому напрямку літають до «Гатвіка»  (МАУ), «Станстеда»  (Ryanair), «Лутона»  (Wizz Air).

Також французька авіакомпанія Air France за маршрутом «Київ-Париж» припиняє польоти на зимовий період − із 27 жовтня 2019 р. до 28 березня 2020 р.

«Відповідні зміни програми польотів є результатом оптимізації маршрутної мережі авіакомпанії Air France відповідно до динаміки попиту на перельоти з України»,зазначають у авіакомпанії.

Відповідно до зимового розкладу, Air France пропонує пасажирам користуватися авіакомпаніями МАУ та KLM Royal Dutch Airlines.

Також читайте:

1.Як доїхати до аеропорту «Бориспіль» із Броварів – ОГЛЯД

2.Як доїхати до столичного аеропорту «Жуляни» із Броварів – ОГЛЯД

3.Як перевірити туроператора. Пам’ятка для туриста

4.Чого не варто робити в літаку: поради та секрети від авіакомпаній

5. Лоукостер розпродує квитки до Європи

Джерело: Трибуна Бровари