Кращі віолончелісти з різних країн світу зіграють у столиці

image
24 Вересня 2019, 12:40
Поділитися:

Сьогодні у Національній філармонії України відбудеться київський концерт унікального фестивалю ArtCello Festival 2019.

ArtCello Festival виник у червні 2018 року в Україні. Він є аналогом таких відомих міжнародних віолончельних фестивалів, як Super Cello (Китай), Cello Biennale Amsterdam (Голландія), Kronberg Cello Festival (Німеччина) й не лише. Автор проекту, засновник цього міжнародного віолончельного фестивалю – професор Вищої школи музики Женева-Невшатель та Вищої школи мистецтв в Берні, віолончеліст Денис Северин (Швейцарія). За його словами, ArtCello Festival поєднує віолончелістів із різних країн та дає можливість українській публіці почути представників міжнародної віолончельної еліти.

ArtCello Festival 2019 відкрився в Одесі, а після київського концерту продовжиться в Дніпрі й Харкові. Гостями фестивалю є надзвичайні музиканти і педагоги, віолончелісти Анн Гастинель (Франція), Юстус Грімм (Німеччина) та контрабасист Петру Юга (Румунія). Вони також даватимуть майстер-класи.

А цього вечора, разом із автором проекту, кожен із них виступить як соліст. Звучатимуть легендарні твори класиків Петра Чайковського, Ернста Блоха, Отторіно Респігі, Ніно Рота.

Коли: о 19:00.
Де: Національна філармонія, Володимирський узвіз, 2.
Вартість квитків: 80 – 400 грн.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ