Через горіння торфу та туман на броварській окружній трапилось декілька ДТП. Є загиблі (ВІДЕО)

image
24 Вересня 2019, 11:32
Поділитися:

Вранці 24.09.2019 року на окружній під Броварами трапилось декілька дорожньо-транспортних пригод через туман. Також на погану видимість на дорозі сильно повпливало розгоряння торфу неподалік залізничної станції «Ялинка».

У зв’язку з такою небезпекою повторних аварій працівниками поліції було частково перекрито рух транспорту на цій ділянці дороги.

 

Як стало відомо, в одній із ДТП загинув водій автомобіля Daewoo Nexia, якого розшматувало під фурою. Відбулось загорання автівки, з яким пожежники оперативно впорались.
На місці ДТП працюють правоохоронні органи, швидка медична допомога та працівники ДСНС.

Як повідомили виданню «AT BROVARY» в Броварському відділі поліції, в одній з дорожньо-транспортних пригод зіткнулись шість автомобілів: фура DAF, Daewoo Nexia, Opel Astra, Volkswagen Golf та «Газель».

 

За попередньою інформацією водій фури не дотримався дистанції та зіткнувся з Daewoo Nexia. Водій легкового автомобіля 1991-го року народження загинув на місці  пригоди.

За інерцією відбувся ланцюг зіткнень з автомобіля, які на момент аварії не рухались.
Водій автомобіля Opel Astra, в якого «влетіла» та ж Daewoo Nexia отримав забій грудної клітини. Решта водіїв та пасажирів в цій аварії не постраждали.

Фото та відео Броварського ВП та взяті з соцмереж

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed