Про факти корупції повідомляйте на гарячу лінію НАБУ – Президент України

image
23 Вересня 2019, 19:02
Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський закликав українців повідомляти про факти корупції в Національне антикорупційне бюро України.

«Ми ніколи не подолаємо корупцію, якщо ви будете заплющувати на неї очі. Вимагають хабар? Пропонують «відкат»? Будь ласка, не мовчіть! Звертайтеся на гарячу лінію НАБУ – 0 800 503 200. Кожен із вас може почати змінювати країну вже сьогодні», − підкреслив Президент України у своєму відеозверненні.

НАБУ — правоохоронний орган із широкими силовими повноваженнями, на який покладається попередження, виявлення, припинення та розкриття корупційних злочинів в Україні. Утворене 6 квітня 2015 року.

Зеленський зазначив, що в Україні не зможуть побороти корупцію, якщо також ставатимуть співучасниками розпилу держкоштів. «Якщо від вас вимагають хабар, пропонують «відкат» чи іншу корупційну  схему − не мовчіть, не пишіть у соцмережах «всьо пропало», − повідомив Президент.

За словами Володимира Зеленського, Європа починається не з державного кордону, а недопалка, який летить у смітник, пристебнутого паска безпеки, оплачених комунальних послуг та податків, відповіді «ні», коли вашій фірмі пропонують на тендері «нагнути» державу.

Джерело: Трибуна Бровари