Чи не закриють дитячу бібліотеку?

image
26 Лютого 2019, 17:11
Поділитися:

26 лютого на засіданні виконкому БМР ухвалили рішення створити комісію з обстеження технічного стану приміщення бібліотеки-філії №1 для дітей комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківська міська централізована бібліотечна система імені Петра Красножона, що знаходиться за адресою: вул. Б. Хмельницького, 13.

Користуються послугами бібліотеки 3700 дітей. У бібліотеці працює краєзнавчий клуб “Джерельце”. Приміщення відноситься до пам’яток архітектури місцевого значення. “Бібліотека працює, але приміщення треба обстежити, щоб в подальшому вирішити, чи його реставрувати, чи ремонтувати, чи щось думати з приміщенням”, – сказала начальник відділу культури та туризму БМР Юлія Ковальська на засіданні виконкому. 

Нагадаємо, після такого обстеження приміщення (бульвар Олександрійський, 71), музичну школу №2, попри численні протести педагогів та батьків учнів, виселили у невідремонтоване приміщення (бульвар Олександрійський, 86). На місці будівлі, де нині розташована музична школа №2, влада міста хоче побудувати багатоповерховий будинок і вже виконком прийняв рішення про залучення інвестора для будівництва такого будинку.

Чи не спіткає часом така ж доля і дитячу бібліотеку?



Джерело: БЦ-News: новини Білої Церкви / Белая Церковь — БЦ News — БЦ News