У дитячій поліклініці на Троєщині кияни спіймали збоченця

image
22 Вересня 2019, 12:33
Поділитися:

У столиці заарештували 43-річного іноземця за розпусні дії у лікарнях Деснянського району.  

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

– Зловмисник у приміщенні медичних закладів оголяв статевий орган в присутності дітей. Правопорушника затримали небайдужі громадяни, які утримували його до приїзду поліцейських, – розповіли правоохоронці.

Інциденти сталися у поліклініках на Вигурівському бульварі та вулиці Маяковського.

– До чергової частини Деснянського управління поліції по спецлінії 102 звернулися жителі району, які стали свідками розпусних дій невідомого чоловіка у приміщенні районної поліклініки на вулиці Вигурівській. За вказаною адресою негайно прибули співробітники полку поліції особливого призначення №1 та слідчо-оперативна група територіального управління поліції, – розповіли правоохоронці.

Слідчі встановили, що підозрюваний – це 43-річний уродженець іншої держави, який останнім часом ніде не працював та проживав у столиці. За вчинення розпусних дій щодо неповнолітніх чоловіку загрожує до 5 років тюрми.

Деснянським райсудом збоченцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою у вигляді застави у розмірі 150 тисяч гривень.

Наразі правоохоронці встановлюють причетність зловмисника до подібних злочинів у інших районах Києва. Поліція звертається до всіх, хто володіє інформацією щодо протиправних дій цієї особи, негайно повідомляти за телефоном 102.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ