Біля Боярки та Вишневого побудують транспортні розв’язки

image
19 Вересня 2019, 13:59
Поділитися:

Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян за результатами зустрічі із керівниками міст Боярки і Вишневого, Києво-Святошинської РДА та Регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця».

На проблеми з постійними заторами на дорогах області постійно скаржаться жителі Київщини, зокрема мешканці Боярки та Вишневого, «які годинами стоять на переїздах і не можуть спокійно добратися на роботу до Києва та назад додому».

Аби вирішити дану проблему системно, учасники робочої зустрічі домовилися про початок розробки проектів для того, щоб протягом двох років побудувати транспортні розв’язки біля цих міст, а в подальшому – по усіх «вузьких місцях інфраструктури» по області.

«Ми розпочали рух по будівництву відповідних транспортних розв’язок для того, щоб питання переїздів було закрито назавжди. Це процес не одного тижня, але ми стартували. Ключова мета – побудувати дві повноцінні розв’язки біля Вишневого та Боярки», – повідомив за результатами обговорення очільник Київської ОДА.

Також голова зустрівся з ініціативною групою активістів із Боярки та Вишневого, з якими конструктивно проговорив реалізацію інфраструктурних проектів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація