«ТепЛиця»: на День міста Бровари презентують новий культурно-просвітницький проєкт

image
19 Вересня 2019, 12:00
Поділитися:

У рамках святкування Дня міста Броварів відділ культури презентує ноий культурно-просвітницький проєкт «ТепЛиця», зазначено в події в соцмережі FB.

Новий проєкт «ТепЛиця» представлять мешканцям Броварів 21 вересня об 11:00 на фестивалі «Сусіди», що відбуватиметься в парку «Перемога». Локація заходу розташується біля літака.

«ТепЛиця» представить наступні події:

11:00 – психологічна гра «Важливе про себе» від Елєонори Лінке;
12:10 –  виступ Тетяни Сукачової, засновниці клубу «Активні мами Броварів», яка розкаже все про клуб Активних мам;
12:30 – Тетяна Огневюк анонсує клуб «Медитації для початківців» та фестиваль саморозвитку «ХоДіМо»;
13:00 – презентація фотопроєкту «Мешканці Броварів: ЯКІ ВОНИ?» від Катерини Мамайсур та Юлії Климас. Також пані Катерина поділиться трьома лайфхаками як робити класні фото, навіть на телефон;
13:30 – охочі зможуть дізнатися про навчальну програму бізнес-школи для підлітків та пограти в незвичайну монополію.

Окрім виступів та презентацій, охочі зможуть відвідати майстер-клас «Ляльки-мотанки», гончарний круг, взяти участь у вікторинах, конкурсах та іграх про життя та творчість Великого Кобзаря.

Нагадаємо, у лютому 2018 року на  4-й конференції L.E.D. Bro Олександр Плахов, який є автором петиції про створення культуро-просвітницького центру в місті,  розповів  броварчанам про майбутній вільний простір, який з’явиться в Броварах і базуватиметься в приміщенні міського-культурного центру «Прометей», де розміщувалося скандальне кафе Романа Багмута «Мюзік-Хол».

Згодом стала відома назва майбутнього проєкту − «ТепЛиці», в якому мають зробити три різних за формою та оснащенням зали, які дозволять одночасно проводити кілька подій. Перша зала «Мрій!» – 63 м кв на 80 місць; друга  зала – «Проектуй!» 18 м кв на  16 місць; третя, найбільша зала,  – «Реалізуй!» 80 м кв на 80 місць. Також тут можна буде проводити  конференції, тренінги, лекції, майстер-класи, презентації, дегустації, промоакції, театральні вистави, концерти, церемонії нагородження, аукціони, кінопокази, покази мод, виставки, фотосесії, інтерв’ю, нетворкінг, клуби за інтересами, хакатон. Більш детально про проєкт можна прочитати ТУТ.

Також читайте:

Броварський відкритий простір «ТепЛиця» – не плагіат «Теплиці» Слов’янська, – Ольга Кунцевська  

Програма святкування Дня міста Бровари.
«Сусіди»: організатори представили нову концепцію проведення Дня Броварів
День міста Бровари-2019: що, де та коли? (Схема програми святкування)

День міста Бровари: в яких закладах продаж алкоголю заборонено ПЕРЕЛІК

Культурно-просвітницький центр «СвітЛиця» відкриється в Броварах 20 вересня

Джерело: Трибуна Бровари