Засідання тематичної підгрупи «Стратегування у сфері інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності»

image
19 Вересня 2019, 10:29
Поділитися:

18 вересня у приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулося перше засідання тематичної підгрупи 16 «Стратегування у сфері інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності» з підготовки матеріалів  до проекту Стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 роки.

Заступник начальника управління інвестицій – начальник відділу інвестицій департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської ОДА Аліна Піддубна ознайомила з результатами проведеного соціально-економічного аналізу стану сфери залучення інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності за 2014-2018 роки.

Члени групи взяли активну участь в обговоренні основних актуальних проблем, що стримують розвиток залучення інвестицій, сильних та слабких сторін, можливостей та загроз, характеристики порівняльних переваг, викликів і ризиків розвитку галузі. Визначили оперативні  цілі розвитку сфери інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності на період до 2027 року та пріоритетних завдань для їх досягнення.

Далі робота буде над узагальненням матеріалів щодо стратегії розвитку у сфері інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація