До Міжнародного дня рідної мови

image
26 Лютого 2019, 13:58
Поділитися:

Рідна мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний скарб, неоціненне духовне багатство, найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу, передачі досвіду з покоління в покоління. Для кожної людини її рідна мова є найдорожчою в світі.
На базі Фастівського навчально-виховного комлпексу «ДНЗ – ЗОШ І-ІІ ст. № 12»  відбувся семінар-практикум  для вчителів української мови та літератури на тему: «Лунай величне наше слово…», приурочений до Міжнародного дня рідної мови.

Практичний блок семінару-практикуму представила вчитель української мови та літератури Багнюк Л.Д., яка провела показовий урок у 6-му класі на тему «Написання -н- та -нн- в прикметниках». Вчителі Іваніцька З.Г. та Шовтенко І.З презентували досвід роботи школи «З любов`ю до рідної мови». Приємною родзинкою семінару-практикуму стала виховна справа підрозділу ДНЗ та підрозділу ЗОШ «Бринить – співає наша мова, чарує, тішить і п’янить». Учні та педагогічний колектив НВК 12 вітали гостей дзвінкими піснями, ліричними мелодіями. Невмируща українська пісня під звуки бандури лунала, гостей вітала, рідну мову прославляла…

  

Джерело: fastiv-rada.gov.ua