У КОДА відбулося засідання Консультативної ради з питань охорони культурної спадщини

image
18 Вересня 2019, 18:11
Поділитися:

Відбулося засідання Консультативної ради з питань охорони культурної спадщини Управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації під головуванням начальника управління Ігоря Золотоверха за участі депутата обласної ради  Романа Титикало.

Члени консультативної ради розглянули проект капітального ремонту фасаду пам’ятки архітектури місцевого значення «Синагога» по вул. Ярослава Мудрого, 25 у м. Біла Церква, питання проведення першочергових протиаварійних заходів на пам’ятці місцевого значення «Музей Заповіту Т.Г. Шевченка», що входить до складу Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав», а також облікову документацію на пам’ятки культурної спадщини: Покровська церква в с. Сулимівка Бориспільського району, Будинок Штамма в смт Буча, Водонапірна вежа Шухова в м. Біла Церква та інші об’єкти.

Особливу увагу під час засідання приділили розгляду питання руйнування пам’ятки археології Свято-Межигірський монастир в с. Новопетрівці Вишгородського району Київської області.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація