День рятівника відзначили в обласному музично-драматичному театрі імені П.К. Саксаганського

image
18 Вересня 2019, 17:19
Поділитися:

Вже доброю традицією стало святкування Дня рятівника у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П. К. Саксаганського.

Людей, для яких честь, відвага, мужність, вірність обов’язку є сенсом буття, привітали із професійним святом заступник голови КОДА В’ячеслав Кучер, міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий, заступник голови Білоцерківської РДА  Володимир Толочко, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, начальник Головного управління ДСНС України в Київській області  Василь Слободяник, голова ради ветеранів  ГО ВАВВ та СЦЗ  Анатолій Бондаренко.

Поважні гості підкреслили неоціненний внесок у розбудову і захист України кожного, хто обрав шлях служінню людям і батьківщині, а також вручили нагороди.

Артисти театру щиро приєдналися до всіх слів вітань і побажань та презентували спеціальну програму, яку щороку готують з цієї нагоди.

Присутні в залі щиро дякували оплесками і квітами. А високим знаком визнання таланту артистів стала Почесна грамота Державної служби України з надзвичайних ситуацій, яку отримав колектив театру за високий рівень творчої майстерності, плідну співпрацю з Оперативно-рятувальною службою Київщини та з нагоди Дня рятівника.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація