У Києві спіймали парочку злодіїв, які обкрадали відвідувачів торгового центру

image
17 Вересня 2019, 19:04
Поділитися:

В одному з торгово-розважальних центрів Дніпровського району затримали кишенькових злодіїв із багатим кримінальним минулим.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За діями «солодкої парочки» пильно спостерігали співробітники карного розшуку, які перебували у ТРЦ.

– Зловмисниця спритно витягнула гаманець із грошима та документами з рюкзака відвідувачки та швидко передала їх своєму співучаснику. А потім за аналогічним сценарієм правопорушники з сумки іншої дівчини викрали мобільний телефон, – розповіли правоохоронці.

Поліцейські відзначають, що потерпілі навіть не помітили, як злодії копирсалися у їхніх речах. Відтак про крадіжку свого майна дізналися лише від оперативників, які затримали зловмисників.    

Як встановили правоохоронці, правопорушниками виявилися кишенькові крадії з багатим кримінальним минулим. Жінка, 1977 року народження, «має у своїй біографії тюремне ув’язнення за вчинення корисливих злочинів».

– У переважній більшості зловмисниця «працювала» у великих розважальних центрах, серед натовпу людей та вчиняла злочини не лише у столиці, а й на території інших областей, – розповіли поліцейські.

Щодо її поплічника, то це – чоловік, 1973 року народження, котрий також потрапляв у поле зору правоохоронців за кишенькові крадіжки у пасажирів метро.

Дивно, але суд обрав кримінальній парочці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Якщо не втечуть – їм загрожує до 5 років в’язниці.  

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ