Комунальники готуються до Дня міста

image
17 Вересня 2019, 16:06
Поділитися:

На нараді у Бориспільського міського голови 16 вересня його заступник Микола Корнійчук  розповів про роботи, виконані комунальниками за тиждень.

Серед іншого, ремонтувалися огорожі будинків на вулицях Соборна, Соцмістечко, Ушакова, Короленка, Лютнева, Глібова. Силами комунальних служб встановлені нові дитячі майданчики на вулицях Броварська, Соборна, Дружби, Київський шлях, Лютнева та Новопрорізна. Зараз продовжуються роботи з будівництва системи водовідведення на вулицях Євпропейська та Нижній вал.

Триває капремонт із розширення дороги на відрізку перетину вулиць Київський Шлях, Робітнича та Новопрорізна.

За минулий тиждень відбулися тендерні закупівлі та визначилися переможці із ремонту об’єктів комунального майна. Так, ремонтувати дорогу до ДНЗ «Росинка» буде ШБУ-50. ТОВ «Гіріх» виконуватиме ремонт дахів відразу трьох багатоквартирних будинків: на вулицях Завокзальна, 7а, Броварська, 16 та Сергія Камінського, 13. Також визначено переможця для ремонту дитячого майданчика у сквері Соцмістечка. Щодо скверу біля Держказначейства на вул. Робітнича, то всі надані учасниками пропозиції було відхилено

Микола Корнійчук зауважив, що підготовка до Дня міста триває, і весь тягар лягає на управління комунального господарства. Наразі розпочинають зводити сцену.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама