Сьогодні відкрили оновлені елементи пішохідно-велосипедного мосту

image
16 Вересня 2019, 19:30
Поділитися:

На знаменитому мосту через Володимирський узвіз відкрили доступ до скляної підлоги. “Відеодоказ” показав на своїй сторінці у Facebook мер столиці Віталій Кличко.

-Сьогодні під вечір зняли огородження і відкрили оновлені скляні елементи пішохідно-велосипедного мосту. Трохи хвилююся… Сподіваюся, обійдеться без екстремальних інцидентів. І краса, що створена, радуватиме киян та туристів, які відвідують нашу гарну локацію, – зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, раніше Кличко наголошував, що  міст, що з’єднує Володимирську гірку та Арку дружби народів, подобається всім киянам та українцям, за виключенням опонентів Віталія Кличка, який ініціював зведення цього туристичного об‘єкту. 

-Цей міст подобається кожній людині, яка там побувала, але не не подобається моїм опонентам. І “міст Кличка” вже став елементом політичної боротьби проти мене, – сказав мер Києва. 

Він звернувся до киян та всіх українців, аби за можливості вони відвідали пішохідний міст та оцінили красу цього туристичного об’єкту та вигляду, що відкривається з нього на Дніпро.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ