Дві команди з Броварщини братимуть участь у щорічному мисливському фестивалі

image
10 Вересня 2019, 11:11
Поділитися:

28.09.2019 року в с. Сальне, що в Ніжинському районі Чернігівської області, відбудеться другий щорічний фестиваль мисливських традицій.
Броварський район представлятимуть дві команди – УТМР1 та УТМР2 на чолі з їх капітанами Олегом Поліщуком та Євгеном Тараном.

Наші хлопці представлятимуть Броварську району раду Українського Товариства Мисливців та Рибалок.


Нагадаємо, що на початку року броварські команди брали участь на міжобласних змаганнях з мисливського біатлону «II Зимовий кубок мисливських традицій – 2019». Нажаль тоді Броварські УТМР1 та УТМР2 не зайняли призових місць, але все ж виступили достойно в змаганнях.

Тоді була зима, була лижна гонка та стрільба по «кабанчику». Цього разу команди будуть змагатись з стрільби по тарілкам.
Основна кількість команд буде з Чернігівської області, також крім броварських команд в змаганнях прийматимуть участь команди з Львівської та Хмельницької областей.

Тож броварські команди будуть виступати у змаганнях в такому складі:

УТМР1

Поліщук Олег (с. Плоске, капітан команди);
Сушинський Іван (с. Вільне);
Волоха Станіслав (с. Плоске).

УТМР2

Таран Євген (с. Гоголів, капітан команди);
Фозекош Олександр (с. Плоске);
Селюк Володимир (с. Тарасівка).

– В нас дуже гарні шанси на призові місця, – поділився своїм очікуванням від фестивалю з виданням «AT BROVARY» капітан броварської команди «УТМР1» Олег Поліщук.
Також Олег, в особі представника броварських команд, висловлює подяку директору Броварського УТМР Басарабу Олегу Івановичу за всебічну підтримку.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed