“Ключова умова створення ОТГ – самодостатність”

image
9 Вересня 2019, 14:50
Поділитися:

Під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна відбулося засідання робочої групи з вивчення пропозицій для внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київщини.

Учасники розглянули пропозиції щодо проекту внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київської області стосовно уточнення складу Березанської міської ОТГ, Баришівської та Гребінківської селищних ОТГ, Студениківської та Ковалівської сільських ОТГ.

Голова Київської ОДА наголосив на важливості децентралізації, її основних принципах та новому підході до процесу.

«Ключова умова створення ОТГ – самодостатність. Без її виконання не буде мого підпису на відповідних документах.Зараз я пропоную розпочати процес та представити перший етап. Сьогодні ми починаємо роботу за новим підходом – від простих ОТГ, де немає величезної проблематики та конфліктів. Так крок за кроком ми повинні досягти своєї мети – сформувати самодостатні ОТГ на території Київщини. Я розумію наскільки важливим і не простим є процес децентралізації. Тому я завжди відкритий до спілкування і готовий долучатися до обговорень щодо формування об’єднаних громад та підтримувати рішення людей. Адміністративно-територіальна реформа повинна бути завершена у 2020 році. Давайте максимально мобілізуємо спільні зусилля і активно попрацюємо в цьому напрямку»,- закликав присутніх очільник області.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація